YEREL HABERLER - 24 Nisan 2012 Salı 11:37

``MEMLEKETİN BİRİNDE`` SAHNELENDİ

A
A
A
``MEMLEKETİN BİRİNDE`` SAHNELENDİ

Atakum ilçesinde sahnelenen ``Memleketin Birinde`` isimli komedi oyunu beğeniyle izlendi.
Atakum Belediyesi tarafından düzenlenen kültür etkinlikleri kapsamında, Ankara Ekin Tiyatrosu oyuncuları ``Memleketin Birinde`` isimli oyunu Atakumlu sanatseverlerle buluşturdu. İki perdelik komedi tarzındaki ``Memleketin Birinde`` isimli oyun, tiyatro severleri kahkahaya boğdu.
Tiyatro sonunda sanatseverler adına oyunculara teşekkür ederek, çiçek veren Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, `` Atakum`u hayatın her alanında geliştirmek adına gayret gösteriyoruz. Bunlardan bir tanesi de kültür ve sanattır. Yaptığımız etkinliklerle, her yaştan her kategoriden sanatseverin beklentilerini karşılamaya çalışıyoruz. Kısa bir süre sonra temelini atacağımız Kültür Merkezimiz hizmete girdiğinde çok daha geniş kapsamlı kültürel ve sanatsal faaliyetlerde bulunacağız`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Ruhsatsız tabanca ile yakalandı, kelepçe takılınca gülerek polis aracına gitti Aksaray’da ruhsatsız tabancayla polise yakalanan sürücü önce basın mensuplarına, “Ağabey çekmesen” dedi, ardından kelepçe takılınca başına kapüşonu çekip gülerek polis aracına gitti. Olay, Büyük Bölcek Mahallesi Kültür Park Caddesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bekçilerle birlikte uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri şüphe üzerine Büyük Bölcek Caddesi istikametine seyreden F.A. (30) idaresindeki otomobili durdurdu. Trafik ekipleri tarafından ehliyet, ruhsat ve araç sorgulaması yapılan otomobilde asayiş ekipleri tarafından arama yapıldı. Yapılan aramada otomobil içerisinde bir adet ruhsatsız tabanca ve bir miktar mermi ele geçirildi. Bunun üzerine sürücü polis ekiplerince gözaltına alınırken, kendini görüntülemek isteyen basın mensuplarına, “Ağabey çekmesen” deyip arkasını dönerek tepki gösterdi. Elleri kelepçelenerek gözaltına alınan ve yüzünün görünmesini istemeyen sürücü, kafasına ceketinin kapüşonunu takarak 2 kolunda bekçilerle gülerek polis aracına gitti. Otomobil, sürücünün bir yakınına teslim edilirken gözaltına alınan şahıs ifadesi alınmak ve adli işlemler için polis merkezi amirliğine götürüldü. Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca tahkikat başlatıldı.