YEREL HABERLER - 24 Nisan 2012 Salı 12:52

ERDEMLİ`DE BELGESİZ SATIŞ GÖREVLİSİ KALMAYACAK

A
A
A
ERDEMLİ`DE BELGESİZ SATIŞ GÖREVLİSİ KALMAYACAK

Erdemli Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü ile Erdemli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı işbirliğinde düzenlenen 184 saatlik satış elemanı kursu tamamlandı. Kursu başarıyla bitiren 9 kursiyere sertifikaları törenle verildi.
Erdemli Esnaf ve Sanatkarlar Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen sertifika töreninde bir konuşma yapan Erdemli Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Ömer Okur, bu tür kurslar düzenleyerek işsizlerin istihdam edilmesine katkıda bulunmaya çalıştıklarını belirtti. Okur, ``İş yerlerinde kalifiye elamanlar daha çok tercih edilmektedir. Kursiyerlerimiz aldıkları bu belge ile daha rahat iş bulacaklardır. Amacımız kursiyerlerimizi iş hayatında arayan değil, aranan eleman yapmaktır`` dedi.
Erdemli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Metik ise kursun açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ``Bu kursun hedefi, satış ortamını hazırlayabilen, ürünü kontrol edebilen, satışa sunabilen, satabilen ve satış sonrası işlemleri yapabilen satış elemanı yetiştirmektir`` diye konuştu.
Konuşmaların ardından 9 kursiyere belgeleri Erdemli Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürü Ömer Okur, Giyim Öğretmeni Seher Karakaya ile Erdemli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Metik tarafından verildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bilecik Zabıta özel bireylerle voleybol ve yakar top oynadı Bilecik Belediyesi +1 Mutluluk Kafe’de çalışanları ziyaret eden zabıtalar, özel bireylerle sokak oyunları oynadı ve çay içerek sohbet etti. Dünya Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevlileri +1 Mutluluk Kafe’de çalışan özel çalışanları ziyaret etti. Tümü özel bireylerden oluşan kafe çalışanları tarafından karşılanan Zabıta Müdürlüğü görevlileri özel bireylerin talep ve görüşlerini dinledi. Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürü Mücahit Öndersev, yaptıkları etkinlik dolayısıyla büyük mutluluk yaşadıklarını belirterek, "Zabıta Müdürlüğü çalışanları olarak kutlanan Engelliler Haftası kapsamında Bilecik Belediyesi +1 Mutluluk Kafe çalışanlarını ziyaret ettik. Biz sürekli Zabıta Müdürlüğü olarak buradaki arkadaşlarımızla diyalog halindeyiz. Çünkü onlar bizden kalplerinin güzelliğiyle artı bir konumundalar. Hayatın, onlar için ne kadar güzel olursa bizler için de güzel olacağının farkındayız ve farkında olmalıyız. Çünkü bizler de her an o kategoriye girebiliriz. Buradaki arkadaşlarımızı çok seviyoruz, iyi ki varlar" ifadelerini kullandı. +1 Mutluluk Kafe çalışanları da yapılan sürpriz ziyaret dolayısıyla duydukları memnuniyeti belirterek, zabıta görevlilerine teşekkür etti. Etkinlikte +1 Mutluluk Kafe çalışanları, Zabıta Müdürlüğü görevlileriyle voleybol ve yakar top oynadıktan sonra çay içerek, sohbet etti.