YEREL HABERLER - 25 Nisan 2012 Çarşamba 12:00

İŞ-KUR TOPLUM YARARINA ÇALIŞMA PROGRAMLARINI DENETLİYOR

A
A
A
İŞ-KUR TOPLUM YARARINA ÇALIŞMA PROGRAMLARINI DENETLİYOR

Toplum Yararına Çalışma programı çerçevesinde Pazarlar Belediyesinde çalışan 10 işçinin denetimleri İş-Kur tarafından denetlendiği bildirildi.
5 ay süreyle çalışan ve 31 Ağustos 2012 tarihinde tamamlanacak Toplum Yararına Çalışma projesinde çalışan İşçiler İş- Kur Kütahya İl Müdürlüğü denetçisi Halil Ünlü ve Hak-İş, Öz Orman -İş Sendikası Kütahya Bölge Sekreteri Hasan Ali Çertik tarafından denetlendi.
İş-Kur Denetçileri Halil Ünlü ve Hak-İş, Öz Orman -İş Sendikası Kütahya Bölge Sekreteri Hasan Ali Çertik aynı zamanda Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun`u makamında ziyaret ettiler.
Toplum Yararına Çalışma programının devam ettiğini belirten İŞ-Kur İl Müdürlüğü denetcisi Halil Ünlü, "Toplum Yararına Çalışma programı çerçevesinde Pazarlar Belediyesi bünyesinde çalışan 10 işçinin denetimlerini yaptık. Pazarlar Belediyesi bünyesinde çalışan işçilerin nerelerde çalıştığını denetlerken işçiler ile sohbet edip sorunlarını dinledik. Belediyeler ile ortaklaşa yapılan projelerin değeri ileriki yıllarda daha iyi anlaşılacaktır. Şehirlerin görünümlerinin değişmesine katkı sağlıyoruz. Kişilere istihdam sağlıyoruz. Öz kaynağı az ve bütçesi dar olan belediyeler ile yeni TYÇP projelerimiz devam edecektir" dedi. Toplum Yararına Çalışma program çerçevesinde çalışan işçilerin İş-Kur denetçileri tarafından denetlenmesinden memnun olduklarını belirten Pazarlar Belediye Başkan Ahmet Torun, "İş- Kur İl Müdürlüğü ile yapılan projeler öz kaynağı olmayan belediyeler için daha fazla önem taşıyor. İş-Kur ile uyguladığımız bu 5. projedir. Öz kaynaklarımızın olmamasından dolayı bu projeler hizmet vermemizi güçlendiriyor. Toplum Yararına Çalışma Programlarına bizlere destek veren herkese teşekkür ederim " diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir