YEREL HABERLER - 26 Nisan 2012 Perşembe 11:27

EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ KILIÇLAR`DAN ZİYARET

A
A
A
EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ KILIÇLAR`DAN ZİYARET

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Antalya İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz`ı makamında ziyaret etti.
Uluslararası Polis Akademileri Birliği`nin (INTERPA) düzenlediği `Karşılaştırmalı Polis Eğitimi` konulu 1. İNTERPA Konferansı`na katılmak amacıyla Antalya`ya gelen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar ve beraberindeki heyet, Antalya Emniyet Müdürlüğü`nü ziyaret etti.
Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, brifing salonunda kentte görev yapan birim amirleri ile de bir araya gelerek, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz`dan kent güvenliğinin sağlanması alanında yürütülen hizmetler ve uygulanan projeler hakkında bilgiler aldı. 2011 ve 2012 yılı genel asayiş durumunun da değerlendirildiği toplantıda Kılıçlar, Antalya polisinin suçla mücadele çalışmaları, sosyal projeler ve özellikle de hizmet binaları ile araçlarının yenilenmesi alanında yürütülen gayret ve başarılı çalışmalarından dolayı Emniyet Müdürü Yılmaz`a teşekkür etti.
Kılıçlar, ziyaretinde şehit düşen Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürü Uğur Gökcan`ın kaybından dolayı duyduğu üzüntüyü de dile getirdi. Kılıçlar, kent güvenliği ile ilgili yapılması gerekenleri Yılmaz`a ilettikten sonra şeref defterini imzaladı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir