YEREL HABERLER - 26 Nisan 2012 Perşembe 17:51

KEPEZ ANADOLU OTELCİLİK LİSESİ`NDE MEZUNİYET SEVİNCİ

A
A
A
KEPEZ ANADOLU OTELCİLİK LİSESİ`NDE MEZUNİYET SEVİNCİ

Çanakkale`de Kepez Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencileri 2011-2012 öğretim yılı mezuniyet töreninde neşeli anlar yaşadı.
Mezuniyet töreni okul birincisi Şebnem Turan`ın yaş kütüğüne plaket çakması ile başladı. Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan törende yaptığı konuşmada beldedeki okulun önemine değinerek, ``Bu okul bizim için çok değerli. Çünkü belde olduğumuz ilk yıllarda Çanakkale`den bizi tercih eden ilk okulunuz oldu. Bu yüzden ilk göz ağrımız olan Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi`nin yeri bizim için ayrı. Eskiden hasada yetişsin diye 23 Nisan`dan sonra köy okulları tatil olurdu. Siz de mesleğinizdeki hasada yetişmeniz için bu gün burada bu mezuniyet törenini gerçekleştiriyorsunuz. Bu tören yanılmıyorsam Türkiye genelinde 2011-2012 öğretim yılında yapılan ilk mezuniyet töreni. Bu bağlamda da sizleri yaşama yetiştiren saygı değer öğretmenlerimi kutluyor, sizlere de yeni yaşamınızda başarılar diliyorum`` dedi.
Törende Okul Birincisi Şebnem Turan`a Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan, Okul ikincisi Tuğçe Güler Erarslan`a Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Aydoğdu, Okul üçüncüsü Furkan Kese`ye Mehmet Akif Ersoy Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Halil Köse ödüllerini verdi. Çanakkale Kepez Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek lisesi 2011-2012 öğretim yılı mezunlarına diplomalarını ise Okul Müdürü Esad Engin ve müdür yardımcıları ile öğretmenleri verdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir