GENEL - 27 Nisan 2012 Cuma 12:04

BEYLİKDÜZÜ`NDE ÖОRENCİLERDEN TOPLUM HİZMETİ

A
A
A
BEYLİKDÜZÜ`NDE ÖОRENCİLERDEN TOPLUM HİZMETİ

Toplum Hizmeti Projesi kapsamında Hüsnü Ayık Özel Bakım Merkezi`ni ziyaret eden öğrenciler, merkezdeki hastalarla tek tek ilgilendi.
Beylikdüzü Pınarkule İlköğretim Okulu hazırladığı Toplum Hizmeti Projesi kapsamında Beylikdüzü Belediyesi ile birlikte çeşitli projelerde boy gösteriyor. Okulun 7-D sınıfı öğrencileri bu çalışma çerçevesinde Hüsnü Ayık Özel Bakım Merkezi`ni ziyaret etti. Merkezin sakinleri ile birlikte vakit geçirip onlarla bire bir ilgilenen öğrenciler, topladıkları plastik kapakları da bakım merkezine bağışladı. Öğrenciler bundan sonra da kapak toplayarak kampanyaya destek vereceğini belirti.
Bakım merkezinin Fizik Tedavi Uzmanı Gökhan Mangan ve Müdürü Emre Çöven, minik öğrencilere omurga sisteminin işleyişi, omurilik felcini ve kazalardan nasıl korumaları gerektiği konularında sunum yaptı. Sunumda minik öğrenciler, günlük yaşamda dikkat etmeleri gereken konularda da uyarılarak kazalardan kendilerini dikkatle korumaları gerektiği anlatıldı.
Bakım merkezi sakinlerine çiçek takdim eden öğrenciler, bu anlamlı günü yaşamalarına fırsat veren Beylikdüzü Belediyesi`ne teşekkür etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir