DÜNYA - 27 Nisan 2012 Cuma 20:36

KAYSERİSPOR-GENÇLERBİRLİĞžİ MAÇININ ARDINDAN

A
A
A
KAYSERİSPOR-GENÇLERBİRLİĞžİ MAÇININ ARDINDAN

Spor Toto Kupası B Grubu`nda evinde Kayserispor kendi sahasında Gençlerbirliği`ne 3-0 mağlup oldu.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Shota Arveladze böyle bir maçtan sonra konuşmanın zor olduğunu söyleyerek, "Konsantre çok önemli. 6 maç içerisinde bir hedef yok gibi ama oynamaya mecburuz. Transfer konusunda bir çalışmamız şu anda yok" dedi.
Kayserisporlu futbolcu Abdullah Durak ise Kayserispor adına kötü bir karşılaşma olduğunu belirterek "5 gün sonra bir maçımız daha var. İnşallah telafisini yapacağız" diye konuştu.
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa skorun kendince önemli olmadığını anlatarak, "Beni sevindiren skordan ziyade genç oyuncularımızın gayreti ve azmi oldu. Her ne kadar da lig bitmiş olsa da bu işi yapmak zorundayız. Oyunun skoru değil oynamış olduğumuz oyun bizim için önemli. Bugün bakıldığı zaman Kayserispor maçı sonucu çok önemli değil ama sahayı en iyi değerlendiren bir ekip ile oynadık. Ligde oynayan sadece 3 arkadaşımız bugün sahadaydı. Daha fazla genç arkadaşlarımıza şans vermeye
çalışıyoruz. Açıkçası bu tür arkadaşlara şans vermek bizi heyecanlandırıyor" şeklinde konuştu.
Gençlerbirliği takımında forma giyen Ahmet maçta iyi oynayan tarafın kendilerinin olduğunu ifade ederek, "Spor Toto Kupası biz gençler için iyi bir şans. Bunu iyi değerlendirmeye çalışıyoruz" açıklamasında bulundu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir