YEREL HABERLER - 30 Nisan 2012 Pazartesi 17:19

TÜRK-İŞ BOLU TEMSİLCİLİОİNDEN 1 MAYIS`A DAVET

A
A
A
TÜRK-İŞ BOLU TEMSİLCİLİОİNDEN 1 MAYIS`A DAVET

Türk-İş`e bağlı sendikalar ile sendika konfederasyonları Bolu il temsilcilikleri, vatandaşları 1 Mayıs günü saat 13.00`te Kardelen Sineması önünde toplanarak Ulusal Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü`nü kutlayacakları etkinliğe davet etti.
Türk-İş ve Türk Metal Sendikası Bolu şubesi, 1 Mayıs İşçi Bayramı ile ilgili basın açıklaması yaptı. Türk Metal Sendikası Bolu Şubesi Başkanı Özgür Elçi, ``Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü 1 Mayıs kutlamaları için yeniden alanlardayız. 1 Mayıs meydanlarını ülkenin her yanında, milyonların özgürlük, barış ve adalet istediği olarak özgürlük meydanları yapacağız`` dedi.
Vatandaşları yarın kutlanacak olan işçi bayramına davet eden Elçi, ``1 Mayıs günü tüm işsizlerle, işçilerle, kamu emekçileriyle, mimar ve mühendislerle, aydınlarla, sanatçılarla, kadınlarla, gençlerle, emeklilerle, basın emekçileriyle ve ailelerimiz ile Kardelen Sineması ününde toplanıyoruz. O gün 1 Mayıs alanlarını milyonların adalet isteğinin kürsüleri haline dönüştüreceğiz. Türkülerimizle, halaylarımızla bayramımızı şölene çevireceğiz. Tüm halkımızı 1 Mayıs`ta Kardelen Sineması önüne bekliyoruz`` diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir