YEREL HABERLER - 01 Mayıs 2012 Salı 16:19

HAYHAK HAYVANLARA MERHEM OLUYOR

A
A
A
HAYHAK HAYVANLARA MERHEM OLUYOR

Düzce`de gönüllüler tarafından kurulan Hayvan Hakları Derneği, (HAYHAK) sokak köpeklerinin umudu olmaya devam ediyor. HAYHAK üyeleri kendi imkanları ile hastalanmış bir köpeği iyileştirerek bakım altına aldılar.
Düzce`de tamamen gönüllü kişilerden oluşan ve maddi olarak bağış kabul etmeyen HAYHAK üyeleri sokak köpeklerine merhem oluyor. Düzce`de vatandaşların gördüklerine uzaklaştıkları ve yaklaşmaya korktukları, rahatsızlanmış bir sokak köpeğini bakım altına alan HAYHAK üyeleri kendi imkanları ile bu köpeği iyileştirdiler. Tüyleri dökülmeye başlayan köpek bir süre sonra eksi görüntüsüne kavuşmaya başladı ve hayvan barınağında bakımına devam edildi.
Düzce HAYHAK üyeleri, sokak hayvanlarının tamamının yaşamak için insanlara ihtiyacı olduğunu vurgulayarak ``Vatandaşlarımızın sokakta güçsüz düşmüş, hasta, yaşlı, sakat hayvanlar için yardımcı olmalarını bekliyoruz. Allah`ın yaratmış olduğu canlılar hayata tutunmak için insanlara ihtiyaç duyuyorlar. Düzcelilerden hayvanlara karşı merhamet etmelerini ve bir canlının hayatını kurtarmanın bir insanlık vazifesi olduğunu hatırlatmak istiyoruz. Çok küçük imkanlarla hayvanların hayata tutunmalarını hep birlikte sağlayabiliriz`` dediler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir