GENEL - 02 Mayıs 2012 Çarşamba 11:19

`İKİ YAKA BİR İSMAİL`E MARKA TESCİLİ

A
A
A
`İKİ YAKA BİR İSMAİL`E MARKA TESCİLİ

Çok yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan "İki Yaka Bir İsmail" projesinin yapımcısı Adam Film marka tescil işlemleri için çalışmalara başladı.
Acar Patent`in marka tescil başvuru işlemlerini gerçekleştirdiği "İki Yaka Bir İsmail" ismi markalaşma yolunda büyük bir adım atmış oldu. Yönetmenliğini Kemal Uzun`un yaptığı dizinin başrolünü ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Erdal Özyağcılar üstleniyor. Rana Cabbar, Meltem Gülenç, İbrahim Kendirci, Eylem Yıldız ve diğer Türk-Yunan oyuncu kadrosuyla da "İki Yaka Bir İsmail" adından çok söz ettirecek. Ayvalık ve Yunanistan`ın Midilli Adası`nda gerçekleştirilen dizide Balıkçı İsmail`in iki aşk arasında
nasıl mekik dokuduğu ve karşılaştığı zorluklar anlatılıyor. Acar Patent marka vekili Rüştü Gümüş, daha evvel "Balkan Düğünü", "Elveda Rumeli" ve "Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm" dizi ve sinema filmlerinin isim hakkını da marka tescil yoluyla koruyarak, markalaşma konusundaki hassasiyetlerini gösteren Adam Film`e teşekkür ederken, bu filmin Türk-Yunan ilişkileri açısından dostluk köprüsü görevi göreceğini de belirtti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Özhan Pulat: “Oyuncularımı ayağa kaldırmak için çabalayacağım” Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, Süper Lig’de kalma umutlarını son haftaya bıraktıklarını söyleyerek, “Ben hayatım boyunca hiç kolay sahip olmadım. Felsefemde asla enseyi karartmak yok. Hiçbir endişem yok” dedi. Hatayspor, Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, “Buraya 3 puan için geldik. Ön alanda rakibi boğan bir oyunla 3 puan bekleyebilir herkes ama biz buraya 6 eksikle geldik. Planımız ikinci bölgede doğru parselasyondu. Beşiktaş’ın stoper ile bek arasına atılan toplar ve duran toplarda zaafı vardı. O şekilde golü bolduk. Farklı bir hikaye yazabilirdik ama son dakika bu kadar basit penaltının verilmesi... Ben 20 yıldır antrenörlük yapıyorum, bu görevi tüm mücadelemle Hatayspor’u ligde bırakarak yapmaya çalışacağım. Dış faktörler ne olursa olsun biz Hatay şehrinin onurlu mücadelesini sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. “Felsefemde asla enseyi karartmak yok” Ligde kalma umutlarını son haftaya taşıdıklarının hatırlatılması üzerine Pulat, “Ben hayatım boyunca hiç kolay sahip olmadım. Felsefemde asla enseyi karartmak yok. Hiçbir endişem yok. Maçı kazanmak, oyuncularımı ayağa kaldırmak için çabalayacağım” şeklinde konuştu.