YEREL HABERLER - 27 Şubat 2012 Pazartesi 13:06

TEPEBAŞI AK PARTİDEN KESKİN MAHALLESİ`NE ZİYARET

A
A
A
TEPEBAŞI AK PARTİDEN KESKİN MAHALLESİ`NE ZİYARET

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Av. Vahap Ata, Aşağı Söğütönü ve Keskin Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.
AK Parti Hükümetlerinin Eskişehir’e önemli hizmetler yaptığını belirten Av.Vahap Ata,TOKİ tarafından yapılan toplu konutlarla binlerce vatandaşımızın Eskişehir’de ev sahibi olduğunu söyledi. Başkan Vahap Ata, TOKİ’nin Eskişehir’e yaptığı toplu konutları eleştiren yöneticilerin TOKİ’yi taklit ederek Tepebaşında 350 konut yapmak istemelerini manidar bulduklarını söyledi.
Aşağı Söğütönü Mahallesinden sonra Keskin Mahallesine geçen Av. Vahap Ata ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, burada mahalle sakinlerinin taleplerini dinlediler.
Keskin Mahallesi sakinleri Avrupa şehri Eskişehir’in sadece merkezden ibaret olmadığını, ödedikleri vergilerin kendilerine de hizmet olarak dönmesi gerektiğini belirttiler. Çamurlu yollara tepkilerini dile getiren vatandaşlar sokakların bir an önce asfaltlanmasını istediler.
Başkan Ata, Belediye başkanlarının bu yollarda gelip yürümeleri halinde vatandaşın ne çektiğini daha iyi göreceklerini belirtti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Van Kardan dolayı mahsur kalanlara kumanya desteği Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara kumanya desteği yapıldı. Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara yönelik yardım çalışmalar, Van Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü koordinasyonunda aralıksız devam ediyor. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımın aksadığı güzergâhlarda mahsur kalan araçlarda bulunan vatandaşlara, AFAD arama kurtarma ekipleri ile Hayrat Arama Kurtarma ekibi tarafından gıda ve sıcak içecekten oluşan kumanya yardımı ulaştırıldı. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla sahada görev yapan ekipler, ilgili kurumlarla koordineli şekilde çalışmalarını sürdürüyor. AFAD koordinesinde; emniyet, jandarma, karayolları, Kızılay, belediye ekipleri ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalarda, vatandaşların can güvenliği öncelikli tutuldu. Olumsuz hava şartlarının etkisini sürdürmesi nedeniyle ekipler 7-24 görevinin başında. Yetkiler tarafından yapılan açıklamada, "Vatandaşların zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları, yapılan meteorolojik ve resmi uyarıları dikkate almaları ve güncel yol durumunu takip etmeleri konusunda hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz. Karla mücadele ve yardım çalışmalarımız hava şartları normale dönene kadar kesintisiz şekilde devam edecektir" denildi.