YEREL HABERLER - 27 Şubat 2012 Pazartesi 13:06

TEPEBAŞI AK PARTİDEN KESKİN MAHALLESİ`NE ZİYARET

A
A
A
TEPEBAŞI AK PARTİDEN KESKİN MAHALLESİ`NE ZİYARET

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Av. Vahap Ata, Aşağı Söğütönü ve Keskin Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.
AK Parti Hükümetlerinin Eskişehir’e önemli hizmetler yaptığını belirten Av.Vahap Ata,TOKİ tarafından yapılan toplu konutlarla binlerce vatandaşımızın Eskişehir’de ev sahibi olduğunu söyledi. Başkan Vahap Ata, TOKİ’nin Eskişehir’e yaptığı toplu konutları eleştiren yöneticilerin TOKİ’yi taklit ederek Tepebaşında 350 konut yapmak istemelerini manidar bulduklarını söyledi.
Aşağı Söğütönü Mahallesinden sonra Keskin Mahallesine geçen Av. Vahap Ata ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, burada mahalle sakinlerinin taleplerini dinlediler.
Keskin Mahallesi sakinleri Avrupa şehri Eskişehir’in sadece merkezden ibaret olmadığını, ödedikleri vergilerin kendilerine de hizmet olarak dönmesi gerektiğini belirttiler. Çamurlu yollara tepkilerini dile getiren vatandaşlar sokakların bir an önce asfaltlanmasını istediler.
Başkan Ata, Belediye başkanlarının bu yollarda gelip yürümeleri halinde vatandaşın ne çektiğini daha iyi göreceklerini belirtti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Bursa’da asayiş uygulaması: Aranan şahıslar yakalandı, uyuşturucu madde ele geçirildi Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde gerçekleştirilen geniş kapsamlı asayiş uygulamalarında aranan şahıslar yakalanırken, uyuşturucu madde ele geçirildi, çok sayıda araç ve iş yeri denetlendi. Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde 12 ayrı noktada yapılan sabit asayiş uygulamasında 291 araç sorgulandı. Uygulamada 504 şahıs sorgulanmış olup, yoklama kaçağı olduğu tespit edilen 2 aranan şahıs yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Asayiş, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Çevik Kuvvet, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve ilçe emniyet birimlerinin katılımıyla 24 farklı noktada sabit, hareketli yol ve umuma açık iş yeri uygulaması gerçekleştirildi. Yapılan yol uygulamalarında 2 bin 741 şahıs sorgulanırken 4 aranan şahıs yakalandı. Denetimler sırasında 1 şahıstan 0,41 gram kokain, 1 şahıstan ise 2,94 gram bonzai ele geçirilerek şüpheliler hakkında adli işlem yapıldı. Ayrıca 1 şahıstan havalı tabanca ele geçirilirken, şahıs hakkında idari işlem uygulandı. Uygulamalar kapsamında bin 230 araç sorgulandı, 1 araç trafikten men edilirken 17 araca toplam 115 bin 800 TL idari para cezası kesildi. Umuma açık iş yerlerine yönelik denetimlerde ise 12 iş yeri kontrol edildi, 129 şahıs sorgulandı ve herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı. Denetimler sonucunda 1 iş yerinin ruhsatsız faaliyet gösterdiği tespit edilirken, 5 iş yerine idari para cezası uygulandı. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin il genelinde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik denetim ve uygulamalarının aralıksız devam edeceği bildirildi.