YEREL HABERLER - 28 Şubat 2012 Salı 14:14

AGÜN REKTÖRÜ İŞ ADAMLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

A
A
A
AGÜN REKTÖRÜ İŞ ADAMLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Hakan Asyalı ve Genel Sekreter Melih Çalıkoğlu, iş adamları ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.
Toplantıya Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜN) Rektörü Prof. Dr. Musa Hakan Asyalı, Genel Sekreter Melih Çalıkoğlu, hayırsever iş adamı Saffet Aslan, İrfan Başyazıcıoğlu, Erciyes Üniversitesi Çocuk Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kürşat Öztürk, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen, Şube Müdürü Fatih Eroğlu, iş adamı Oğuz Memiş ve AGÜN Rektör Danışmanı Rafet Sertoğlu katıldı.
AGÜN Rektörü Prof. Dr. Asyalı, yeni bir üniversite olduklarını ve kanaat önderleri ile bir araya geldiklerini ifade ederek, “Kanaat önderlerinden görüş almaya çalışıyoruz. Şehrimin önde gelen iş adamlarını stratejik ortak olarak değerlendiriyoruz. Yeni üniversitemizi yapılandırırken öncelikle iş adamlarının önerilerini alıyoruz. Eğitimde odaklanacağımız alanları belirlerken şehrin dinamikleri ile bir araya geliyoruz” dedi. Prof. Dr. Asyalı, toplantıların önümüzdeki günlerde daha geniş katılımlı olarak gerçekleştirileceğini ifade ederek, “Adım adım açılışa hazırlanıyoruz. Önümüzdeki yıl ünhiversitemiz, eğitim ve öğretim hayatına başlayacak. Bundan önce fiziki altyapımızı ve akademik kadromuzu geliştirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir