YEREL HABERLER - 29 Şubat 2012 Çarşamba 12:15

BAFRA`DA VERGİ HAFTASI KUTLAMALARI

A
A
A
BAFRA`DA VERGİ HAFTASI KUTLAMALARI

Bafra Vergi Dairesi Müdürü Kenan Derinkök, "Ülkemizin güçlenmesi ve kalkınması için vatandaş olarak vergi ile ilgili görevlerimizi yerine getirmeliyiz" dedi.
Bafra ilçesinde ’serbest meslek’ kategorisinde vergi rekortmeni olan Mali Müşavir Ali Rıza Keçeli, 23. Vergi Haftası dolayısıyla Bafra Vergi Dairesi Müdürü Kenan Derinkök’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette, Derinkök tarafından Keçeli’ye kokart takıldı.
Vergi Dairesi Müdürü Kenan Derinkök, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Devletlerin varlıklarını sürdürebilmesi için hayati önem taşıyan unsurların başında ekonomi gelmektedir. Güçlü, bağımsız devlet ekonomilerinin temel kaynağı ise vergidir. Vergi toplamak devletlerin genel ve mali politikalarının uygulanmasında ve sermaye hareketlerinin kontrol edilmesinde etkin bir yöntemdir. Ülkemizin güçlenmesi ve kalkınması için vatandaş olarak vergi ile ilgili görevlerimizi yerine getirmek zorundayız" diye konuştu.
Vergi rekortmeni, Samsun Mali Müşavirler Odası Ankara Delegesi Ali Rıza Keçeli ise, "Vergiler zamanında ödenmelidir. İlgi, sevgi ve vergi ülkemizin gelişmesi için çok önemlidir. Vergi olayı devlet kadar kişileri de yakından ilgilendirmektedir. İnsanlar hizmetleri gördükçe verginin önemini daha çok kavrıyor. Kuşkusuz vergi toplamada, toplumda vergi bilincinin oluşturulması önem taşımaktadır" şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir