YEREL HABERLER - 29 Şubat 2012 Çarşamba 15:29

BAHÇECİK’TE YAPIMI TAMAMLANAN 354 KONUTUN KURALARI ÇEKİLECEK

A
A
A
BAHÇECİK’TE YAPIMI TAMAMLANAN 354 KONUTUN KURALARI ÇEKİLECEK

Trabzon Belediyesi ile TOKİ’nin ortaklaşa gerçekleştirdikleri Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi ikinci etabında yapımı tamamlanan 354 konutun kuraları 4 Mart Pazar günü Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde çekilecek.
Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında konut alan vatandaşların kuraları 2 No’lu salonda 10.00 ile 12.00 saatleri arası, Tabakhane ve diğer hak sahiplerinin kura çekimleri ise 12.00 ile 16.00 saatleri arası yine aynı salonda noter huzurunda çekilecek. Kura çekiminde hak sahiplerinin kendileri veya vekil tayin ettikleri kişilerin işlemleri yürütebilecekleri belirtildi.
Konuyla ilgili bilgi veren Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TOKİ ile gerçekleştirdikleri Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ikinci etabında yer alan 354 konutun yapımının tamamlandığını kaydederek “Kentsel dönüşüm projesi kapsamında konut almayı tercih eden vatandaşlarımız 4 Mart Pazar günü Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde noter huzurunda yapılacak çekilişle evlerine kavuşacak. kentse dönüşüm projesi kapsamında konut alma yoluna seçen vatandaşlarımız daha rahat ve çağdaş ortamlarda barınma imkanı elde edecek” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Amasya Servis minibüsü kaldırıma çarparak durağı yere serdi: İki genç kızın saniyelerle kurtulduğu kaza anı kamerada Amasya’da hemzemin geçit yakınında servis minibüsü kontrolden çıkıp bir büfenin önündeki kaldırıma çarparak önüne kattığı durağı yere serdi. Kazadan saniyeler önce iki genç kızın hemzemin geçitten karşıya geçtiği görüldü. O anlar çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı. Edinilen bilgiye göre, Suluova ilçe merkezinde servis minibüsü, hemzemin geçide yakın kavşakta kontrolden çıkarak büfenin önündeki kaldırıma çarptı. Sonrasında önüne kattığı durağı yere serdi. Hemzemin geçide birkaç metre kala tekeri koparak durabilen minibüsün sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Sürücü alkollü çıktı Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve acil sağlık ekipleri yönlendirildi. Sürücünün yapılan alkol ölçümünde 2.87 promil alkollü olduğu öğrenildi. Daha önceden de alkollü araç kullanmaktan dolayı hakkında işlem yapıldığı anlaşılan sürücüye 2918 sayılı Karayolu Trafik Kanunun 48/5 maddesi gereğince 50 bin TL cezai işlem uygulanarak 2 yıl süreyle ehliyetine el konulduğu bildirildi. İki genç kız saniyelerle kurtuldu Kazadan saniyeler önce iki genç kızın hemzemin geçitten karşıya geçtiği görüldü. Fırtınanın etkili olduğu o anlarda kızların kazadan saniyelerle kurtulup panik yaşadıkları anlar da kaydedildi. Bir dakika sonra ise kazanın olduğu yerden trenin geçmesi muhtemel bir facia ile burun buruna kalınabileceğini gözle önüne serdi.