YEREL HABERLER - 01 Mart 2012 Perşembe 16:55

PTT`DEN BAŞKANA "PUL"LU TEŞEKKÜR

A
A
A
PTT`DEN BAŞKANA "PUL"LU TEŞEKKÜR

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret eden PTT Baş Müdürü Mustafa Kaplan, kurumun yeni hizmetleri hakkında bilgi verdi ve desteğinden dolayı Başkan Dündar’a teşekkür etti.
PTT’nin Türkiye’nin önemli kurumlarının başında geldiğini söyleyen Başkan Mustafa Dündar, güvenilir hizmet anlayışıyla PTT’nin her geçen gün çıtasını yükselttiğini söyledi. Osmangazi Belediyesi olarak hizmet binalarında PTT’ye yer tahsisinde bulunduklarına da değinen Başkan Dündar, kurumun yaşamış olduğu sıkıntılar noktasında her zaman desteğe hazır olduklarını ifade etti. “Başkan Mahallemizde” projesi kapsamında Osmangazi’nin dört bir yanını gezdiklerini de hatırlatan Başkan Dündar, vatandaştan yansıyan PTT ile ilgili sıkıntıları da Kaplan’a iletti.
PTT’nin bünyesine kattığı yeni hizmetlerle günün şartlarını yakaladığını söyleyen PTT Baş Müdürü Mustafa Kaplan ise, yeni çalışmalar ve projeler hakkında Başkan Dündar’a bilgi verdi. PTT olarak her zaman hizmete hazır olduklarını kaydeden Kaplan, “Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, her zaman yer temini ve destek konusunda bizlerin yanında olmuştur. Osmangazi’nin birçok noktasında da PTT’nin şubesi var. Kendisine kurumum adına teşekkür ediyorum” dedi.
Baş Müdür, ziyaret sonunda Başkan Mustafa Dündar’a 2011 pullarını hediye ederken, Dündar pul koleksiyonu olduğunu belirterek hediyenin kendisi için anlamlı olduğunu söyledi ve Kaplan’a teşekkür etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir