YEREL HABERLER - 05 Mart 2012 Pazartesi 16:54

ANTALYADAKİ YÜRÜYÜŞ ŞAMPİYONASINDA AYVALIK RÜZGARI ESTİ

A
A
A
ANTALYADAKİ YÜRÜYÜŞ ŞAMPİYONASINDA AYVALIK RÜZGARI ESTİ

Antalya ’da 4 Mart’ta yapılan Türkiye Yürüyüş Şampiyonası ve Milli takım seçmesine katılan Ayvalık Atletizm Spor Kulübü, toplam 7 madalya alarak Türk Milli takımına 6 tane sporcu vermeye hak kazandı.
Antalya’daki yarışmalarda; Gençler Kategorisinde Şahin Şenoduncu, Mert Atlı, Özgür Ozan Pamuk, Yıldız Erkekler Kategorisinde; Murat Can Karapınar, Süleyman Gül, Yıldız Bayanlar Kategorisinde, Seren Oğuz, 16 Yaş Altı Erkekler Kategorisinde; Doğukan Bozkurt dereceye girerek, Türk Atletizm Milli Takımına seçilmeyi başardı. Ayvalık Atletizm Kulübü sporcularının Antalya’daki bu başarısı sonucunda, kulübün antrenörleri Sabahattin Tatar, Hatice Tatar, Salih Gül, Çiğdem Ekmekçi’de milli takıma davet edildiği öğrenildi.
Milli takıma girmeyi başaran Ayvalıklı atletlerin 7 Nisan 2012 tarihinde Romanya’da yapılacak olan Balkan Yürüyüş Şampiyonasında ülkemizi temsil edecekleri kaydedilirken, Atletizm Milli Takımına giren Ayvalıklı sporculardan Mert Atlı, Özgür Ozan Pamuk ve antrenör Sabahattin Tatar’ın 18 Mart tarihinde İsviçre’nin Lugano kentinde yapılacak Yürüyüş Permit yarışmasında da Türkiye’yi temsil edecekleri öğrenildi.
ÜVEYİK, KENDİLERİNE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Ayvalıklı atletlerin Antalya’daki şampiyonada elde ettikleri başarı ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Ayvalık Atletizm Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Berat Üveyik, 12 sporcudan oluşan Yürüyüş Milli Takımı’nın 6 sporcusunun Ayvalık’tan çıktığına dikkat çekerek, “Ayvalık olarak çok büyük bir başarıya imza attık. Ayvalık’ımızın adından bütün atletizm camiası övgüyle söz ediyor. Milli takımın yarısını oluşturmak kolay bir iş değildir. Bundan sonraki hedefimiz başta Türkiye olmak üzere Ayvalık’ımızı yurt dışında en iyi şekilde temsil ederek, ülkemize ve ilçemize madalyalarla dönmek olacaktır. Biz şuna inanıyoruz ki; Her başarılı sporcunun arkasında başarılı birer yönetici vardır. Bu yüzden bu başarının alınmasında bizlere hiç bir zaman maddi ve manevi desteğini esirgemeyen başta Ayvalık Kaymakamı Sayın Nihat Nalbant, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan ile Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Sayın Rahmi Gencer ’e desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Atletizmde daha da büyük başarılar için çalışmalarımızı büyük bir gayretle sürdürüyoruz” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Bursa’da asayiş uygulaması: Aranan şahıslar yakalandı, uyuşturucu madde ele geçirildi Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde gerçekleştirilen geniş kapsamlı asayiş uygulamalarında aranan şahıslar yakalanırken, uyuşturucu madde ele geçirildi, çok sayıda araç ve iş yeri denetlendi. Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde 12 ayrı noktada yapılan sabit asayiş uygulamasında 291 araç sorgulandı. Uygulamada 504 şahıs sorgulanmış olup, yoklama kaçağı olduğu tespit edilen 2 aranan şahıs yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Asayiş, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Çevik Kuvvet, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve ilçe emniyet birimlerinin katılımıyla 24 farklı noktada sabit, hareketli yol ve umuma açık iş yeri uygulaması gerçekleştirildi. Yapılan yol uygulamalarında 2 bin 741 şahıs sorgulanırken 4 aranan şahıs yakalandı. Denetimler sırasında 1 şahıstan 0,41 gram kokain, 1 şahıstan ise 2,94 gram bonzai ele geçirilerek şüpheliler hakkında adli işlem yapıldı. Ayrıca 1 şahıstan havalı tabanca ele geçirilirken, şahıs hakkında idari işlem uygulandı. Uygulamalar kapsamında bin 230 araç sorgulandı, 1 araç trafikten men edilirken 17 araca toplam 115 bin 800 TL idari para cezası kesildi. Umuma açık iş yerlerine yönelik denetimlerde ise 12 iş yeri kontrol edildi, 129 şahıs sorgulandı ve herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı. Denetimler sonucunda 1 iş yerinin ruhsatsız faaliyet gösterdiği tespit edilirken, 5 iş yerine idari para cezası uygulandı. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin il genelinde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik denetim ve uygulamalarının aralıksız devam edeceği bildirildi.