YEREL HABERLER - 06 Mart 2012 Salı 11:47

ALTINAY; "HAYAT DEVAM EDİYOR”

A
A
A
ALTINAY; "HAYAT DEVAM EDİYOR”

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Metin Altınay, Erzurum BŞB maçında büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek; “Hayat devam ediyor” dedi.
Erzurum BŞB karşısında beraberliği dahi düşünmediklerini kaydeden Altınay, “İlk 45 dakika iyi oynadık. Öne geçme fırsatını da yakaladık, ancak golü kaydedemedik. Golü kesinlikle ilk yarıda bulmalıydık” dedi.
İkinci yarıda ise Yiğitcan’ın atıldığını hatırlatan Altınay, “Yiğitcan’ın atılması düzenimizi bozdu. Son anlarda direkten dönen topumuz kaleye girse, istemediğimiz beraberliğe dahi sevinecektik. Ancak önümüze bakıyoruz. Gidenin arkasından ağlanmaz. Oynanmamış 10 maç ve alınmamış 30 puan var” diye konuştu.
“OLAYLARA ÇOK ÜZÜLDÜK”
Stad dışında taraftarların verdiği tepkilere üzüldüklerini belirten Altınay şunları kaydetti: “Hepimiz karşılaşmayı kazanmak istiyorduk. Belki Sadullah’ın kaçırdığı penaltı en çok Sadullah’ı üzdü. Belki futbolcularımızın rüyalarına kaçırdıkları pozisyonlar bile girdi. Taraftarlarımız yanımızda olmalılar diye düşünüyorum”
Altınay, yaptığı açıklamada Çarşambaspor deplasmanı havasına girmek için erken gitmeyi planladıklarını, yöneticiler ile bu konuyu görüşeceğini ifade etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir