YEREL HABERLER - 06 Mart 2012 Salı 12:47

KASTAMONU DEVLET HASTANESİNE DOĞUM UZMANI ATANDI

A
A
A
KASTAMONU DEVLET HASTANESİNE DOĞUM UZMANI ATANDI

Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesinde görev yapan Kadın Doğum Uzmanı sayısı yeni yapılan atamayla 6’ya yükseldi.
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan ve ihtisasını Zonguldak Karaelmas Tıp Fakültesinde yapan, Op. Dr. Hasan Ulubaşoğlu dün Ek hizmet binasında hasta kabul ederek görevine başladı. Eşinin de Araç Devlet Hastanesinde doktor olarak görev yaptığını belirten yeni Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Hasan Ulubaşoğlu, şunları kaydetti:
“Eşim bu güzel ilin, güzel ilçelerinden Araç İlçesinde doktor olarak görev yapıyor. Benim atamam eş durumuyla oldu. Ben aslen Denizliliyim. Türk Halk Müziğinin unutulmaz isimlerinden Özay Gönlümün Kızılcabölük köyündenim. Samimi söylüyorum Kastamonu çok güzel bir şehir. Görev yapacağım hastane şartları da çok iyi. Hızlı ve efektif seri bir sağlık hizmet veriliyor. İlk görev yerimi, iş ortamını ve insanlarını çok sevdim. Herhalde bu ilden kolay, kolay ayrılmam dedi. Bizde ilimize gelen doktorumuza hoş geldin diyoruz”
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Iğdır Iğdır FK - Çorum FK maçının ardından Trendyol 1. Lig’in 32. haftasında Iğdır’da oynanan Iğdır FK ile Çorum FK maçının ardından iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu. Trendyol 1. Lig’in 32. haftasında Iğdır FK, sahasında Çorum FK’ya 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Iğdır Futbol Kulübü Teknik Direktörü Hikmet Karaman, değerlendirmelerde bulundu. Sahalarında ilk karşılaşmaya çıktığını söyleyen Karaman, "Evimizde oynadığımız, benim de ilk maçımdı. En azından burada bir galibiyet almak ya da yenemediğin zaman bir puan almak gerekirdi. Evet, rakibimiz daha oturmuş bir takım. Niçin böyle söylüyorum? Geçmişe ve bugüne baktığımızda, kendi ilk 11’imizin tam olarak şekillenmediğini görüyorum. Ayrıca Bruno ve Fofana’nın sakatlıkları hamle gücümüzü etkiledi. Bunu eksiklik olarak söylemiyorum. Oyuncu eksik olabilir; çünkü kadro yapımız kısıtlı. En azından onlarla ilk 11 başlasak, mağlubiyet durumunda hamle yaparsın, oyunu riske edersin, çift santrfora dönersin. Buna rağmen ilk devrede kalecimiz penaltıyı kurtardı ve 0-0 içeri girdik. Ancak daha sonra iki gol yedik. Evet, futbolda antrenörler sürekli bireysel hatalardan dert yanar, olmamalı. İlk yediğimiz golde basit bir top kaybı yaptık. Rakibin oyunu düzenliydi, bunu açık ve net ortaya koyalım. Ama yediğimiz iki golde de top ayağımızdaydı; baskı yok, pres yok. Topu verdik ve golü yedik. İkinci golde de şanssızlık vardı. Kalecimiz kaydı, düştü ve orada da golü yedik. Dolayısıyla bir seri yakalamak zorundayız, kesin. Milli takım arasını en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bu oyuncularla birlikte bir seri yakalamak zorundayız. Tabii ki birçok eksikliği ben de görüyorum. Kısa zamanda bunları da geliştirmek gerekiyor" dedi. Uğur Uçar: "Buradan 3 puanla ayrıldığımız için mutluyuz" Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar ise, "Öncelikle hem iyi oyun hem de iyi mücadeleyle kazandığımız için mutluyuz. Penaltıyı atsaydık belki maçı daha erken koparabilirdik, ancak olmadı. Buna rağmen iyi bir geri dönüş yaptık. İkinci yarıda golleri bulduk ve buradan 3 puanla ayrıldığımız için mutluyuz. Iğdır’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.