DÜNYA - 07 Mart 2012 Çarşamba 14:41

MANİSASPOR, MERSİN İDMAN YURDU MAÇINA KİLİTLENDİ

A
A
A
MANİSASPOR, MERSİN İDMAN YURDU MAÇINA KİLİTLENDİ

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, Mersin maçını kırılma noktası olarak gördüklerini vurgulayarak, "Biz sonuna kadar mücadele edeceğiz, lig bitmedi 5 haftamız var" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında küme düşme potasındaki Manisaspor, sahasında karşılaşacağı Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını Tarık Almış Spor Tesisleri’nde teknik direktör Reha Kemal Erginer yönetiminde sürdürüyor. Antrenman öncesinde Manisa İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, Yardımcıları Hasan Onar ve Bayram Altunay ile birlikte futbolculara moral ziyaretinde bulundu.
Manisa Emniyet Teşkilatı olarak, Manisaspor’un yanında olduklarını göstermek amacıyla ziyareti gerçekleştirdiklerini dile getiren Emniyet Müdürü Çetin, "Manisaspor’a zor günlerinde de yanında olduğumuzu hissettirmek, birlikte olduğumuzu göstermek için şuan buradayız. Biz emniyet teşkilatı olarak futbol maçlarında gerekli tedbirleri alıyoruz ancak bugün ayrı bir amaç ile geldik. Kendilerine moral, motivasyon olarak katkıda bulunabilirsek bahtiyar oluruz. Arkadaşlarımızın her zaman yanındayız. Şuan hala
moralimizi bozacak bir durum yok, ligde çok maçımız var. İnşallah o maçları alıp Manisaspor’umuzun ben ligde kalacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.
Emniyet Müdürü Çetin’in ziyaretinin çok anlamlı olduğunu vurgulayan Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı ise, "Emniyet teşkilatının her zaman yanımızda olduğunu söylediler. Böyle günlerde böyle zamanlarda moral açısından maddi, manevi yardımlar olabilir ama bu gerçekten iyi bir manevi yardımdı. Gelip futbolcularımızın gönüllerini aldılar. Bizler ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
"İNŞALLAH BU MAÇ KIRILMA NOKTASI OLUR"
Manisaspor’un kalan 5 haftasının değerlendiren Başkan Kenan Yaralı, şöyle konuştu:
"Ligin alt sıralarını etkileyecek çok önemli maçlar var. Alt bölgedeki takımların birbirleriyle maçları var. Biz şimdi önümüzdeki Mersin maçına bakıyoruz. İnşallah bu maç kırılma noktası olur. Biz bu haftayı ligin kırılma haftası olarak değerlendirip buradan 3 puan ile ayrılmamız bizim moral ve motivasyonumuz açısından iyi olacağını düşünüyorum. Bütün maçları sırasıyla değerlendirmemiz lazım. Kayıpta olabilir tabi futbol bu sonucu kestiremiyorsun. Ligde kalmak hesap yaparak değil, sahada oynamakla belli
olacak. Geçen hafta da iyi bir futbol oynadık ama kaybettik geldik. Biz sonuna kadar mücadele edeceğiz, lig bitmedi 5 haftamız var. Ligin başında nasıl üçüncü sıralara oturan bir takımsak yine yapabiliriz. Bu maçı alarak yolumuza devam edeceğiz."
Çetin, konuşmasının ardından futbolculara baklava ikramında bulundu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir