YEREL HABERLER - 07 Mart 2012 Çarşamba 11:37

YÖK İKİ YENİ BÖLÜME ONAY VERDİ

A
A
A
YÖK İKİ YENİ BÖLÜME ONAY VERDİ

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Selahattin Kanten, iki yeni bölümün açıldığını belirtti.
Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Selahattin Kanten, okul bünyesinde iki yeni bölümün açılmasını YÖK’ün uygun bulduğunu belirtti. Yrd.Doç.Dr.Kanten, “Yeni bölümler Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı ile Bilgi Yönetimi Programları’dır. 2012-2013 eğitim öğretim dönemine bu iki yeni bölümün tercih kılavuzunda yer alması için YÖK’e müracaat edildi. Bu iki program ile birlikte Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulu’ nun 3 bin 100 olan öğrenci sayısının 3 bin 500 olması bekleniyor" dedi.
MAKÜ Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulu’nda Bilgisayar Programcılığı,Tekstil Teknolojisi, Çocuk Gelişimi, Pazarlama, Dış Ticaret, Halkla İlişkiler, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Lojistik, İşletme Yönetimi, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümleri bulunurken, Tekstil Teknoloji bölümü haricinde tüm bölümlerde ikinci öğretim de yapılıyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir