YEREL HABERLER - 07 Mart 2012 Çarşamba 15:22

ESKİŞEHİR MHP KADIN VE AİLEDEN SORUMLU İL BAŞKAN YARDIMCISI MEFARET ARI:

A
A
A
ESKİŞEHİR MHP KADIN VE AİLEDEN SORUMLU İL BAŞKAN YARDIMCISI MEFARET ARI:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın ve Aileden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mefaret Arı, kadının toplumda ikinci sınıf konumunda olduğunu söyledi.
Kadınların yanında olmayı sosyal sorumluluk projesi olarak gördüklerini belirten Arı, Mustafa Kemal Atatürk’ünde Türk kadınına gereken önemi verdiğini ifade etti.
Arı, "Nene Hatunların, Zübeyde Hanımların, Nilüfer Hatunların, Kara Fatmaların, Halide Ediplerin Türk tarih, edebiyat ve siyasi hayatındaki önemlerinin farkında olan, milli ve manevi değerle sadık kalan Türk kadınlarıyız. Türk kadının toplum içinde sahip oldukları değer ve öneme ulaştırılmasını kendimize görev addediyoruz. Tarlada ılgat, pazarda esnaf, okulda öğretmen, evinde anne, abla olan Türk Kadının kutsal görev insanları oldukları bilincindeyiz" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Sultangazi’de meslek edindirme kursunu bitirdi hayaline kavuştu Sultangazi Belediyesi’nin sanat ve meslek edindirme kursları sayesinde bir kadın daha kendi işinin patronu oldu. Gülnaz Türkmen’in hayalini kurduğu kuaförün açılışını Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun gerçekleştirdi. Sultangazi Belediyesi, sanat ve meslek edindirme kursları ile hobilerini mesleğe dönüştürmek isteyenlere fırsat sunmaya devam ediyor. İlçedeki hizmet tesislerinde bulunan Sanat ve Mesleki Eğitim kursları, binlerce kişinin sosyal hayatın içinde daha güçlü bir şekilde var olmalarını ve aile ekonomisine katkıda bulunmalarını sağlıyor. Hayaller gerçek oldu SU-MEKAN’da kuaförlük atölyesinde eğitim alan Gülnaz Türkmen, başarıyla bitirdiği kursun ardından kendi işinin patronu olmaya karar verdi. Hayallerini gerçekleştiren Türkmen bir kuaför dükkanı açtı. Yunus Emre Mahallesi’ndeki kuaför dükkanının açılışını Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun gerçekleştirdi. Güçlü kadın güçlü toplum Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, "Meslek edindirme kurslarımızla istihdama katkı sunarken, her yaştan komşumuzun elinde bir altın bileziğinin olması için eğitimler veriyoruz. Hobisini gerçeğe dönüştürerek iş hayatına adım atan kursiyerlerimiz bizleri mutlu ediyor. Onlardan bir tanesi de Gülnaz hanım oldu. Hayallerini kurslarımızda aldığı eğitimlerle gerçeğe dönüştürürken kendi işinin patronu olmayı başardı. Yolu açık, kazancı bol olsun" dedi.