ASAYİŞ - 14 Mart 2012 Çarşamba 16:05

SAKARYA`DA FUHUŞ BASKINI

A
A
A
SAKARYA`DA FUHUŞ BASKINI

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğinin düzenlediği operasyonda, üç kadın ile kadınları pazarladığı ileri sürülen bir kişi gözaltına aldı.
Sakarya’ya gelen 31 yaşındaki E.M., 37 yaşındaki A.K. ve 35 yaşındaki T.T. isimli kadınların, Ferizli’de fuhuş yaptığı ihbarını alan polis, yabancı uyruklu kadınları takibe aldı. Bir süre kadınları izleyen polis, kadınların kaldığı otele baskın düzenlemek için mahkeme kararı aldı. Alınan kararla birlikte bir otele baskın yapan Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği, 3 kadın ile fuhuşa aracılık yaptığı iddia edilen N.H. isimli bir kişiyi gözaltına aldı.
E.M., T.T. ve A.K. ile N.H. isimli otel sahibi sorguya alındı. Sorgu sonrasında Karaosman Sağlık Ocağı’na sevk edilen şüpheliler, ardından Sakarya Adliyesi’ne çıkarıldı. Mahkemeye çıkan 3 kadın sınır dışı edilmesi kaydı ile serbest kaldı, otelin sahibi N.H. ise tutuklanarak Ferizli L Tipi Cezaevi’ne gönderildi.
Öte yandan 3 yabancı uyruklu kadının sınır dışı edilmeden önce Zührevi Hastalıklar Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirileceği öğrenildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir