YEREL HABERLER - 14 Mart 2012 Çarşamba 10:42

GÖZÜ YAŞLI ANNE KIZINI ARIYOR

A
A
A
GÖZÜ YAŞLI ANNE KIZINI ARIYOR

Aydın’da 19 yaşındaki kızının kaçırıldığını iddia eden anne Mürvet Ersan, kızının bulunması için yetkililerden yardım istedi.
Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Merve Kadriye Göven(19) Pazartesi sabahı işe gitmek için evinden ayrıldı. İşe gitmeden önce annesiyle vedalaşan genç kız bir daha eve dönmedi. Genç kızın eve gelmemesi üzerine Ersan ailesinin yakınları durumu polise bildirdi.
“KIZIM ÇOK SAF”
Kızının kaçırıldığını iddia eden gözü yaşlı anne Mürvet Ersan, “Kızım 4 aydır bir gsm bayisinde çalışıyordu. Orada çalışan iki kız aklına girdi ve kandırdılar. Kızım çok saf ve temizdir. Onun saflığını kullandılar. Kazandığı paranın dahi yüzünü göremiyordu. Kötü arkadaşlar kızımı yaktı” diye konuştu.
Kızının kaybolduktan sonra kendisine bilinmeyen numaradan ulaştığını söyleyen Ersan, “Kızım bana ‘beni yaktılar artık gelemem’ dedi. Neredesin diye sorduğumda ‘Çok uzaktayım, Merve öldü diye kabul edin ‘ dedi. Aile olarak çok zor durumdayız” ifadelerini kullandı.
Üvey babasıyla sıkıntısı olmadığını ifade eden Ersan, “Durumu polise bildirdik. Kızıma ne yaptılar bilmiyorum. Kızımı görenlerin beni 0507-587 16 60 no’lu telefondan aramalarını rica ediyorum” şeklinde konuştu.
15 GÜN ÖNCE NİŞANLANMIŞ
Kızının Erbeyli’de fırıncılık yapan bir gençle nişanlandığını belirten Ersan, “Nişanlısı aslen Giresunlu. Onlar da perişan durumda. Ne yapacağımızı şaşırdık” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir