YEREL HABERLER - 14 Mart 2012 Çarşamba 17:47

ORDU DEFTERDARLIĞI’NDAN ANLAMLI BAĞIŞ

A
A
A
ORDU DEFTERDARLIĞI’NDAN ANLAMLI BAĞIŞ

Ordu Defterdarlığı’nca 23.Vergi Haftası etkinlikleri içerisinde yapılan kermesten elde edilen 6 bin 511 TL’lik gelir, ağır ve orta düzeyde zihinsel yetersizliği olan öğrencilere eğitim verilen İlkadım Eğitim-Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne bağışlandı.
Okul Müdürü Necmettin Güney, anlamlı bağışlarından dolayı Ordu Defterdarı Erol Pişkin ve kermeste emeği geçen Defterdarlık personellerine teşekkür etti. Güney ayrıca, Vergi Haftası etkinlikleri içerisinde yapılan Defterdarlık Sanat ve Halk Müziği Korosu’nun konserinde öğrencilerinin gösterilerine de yer verilmesinin, engellerle ilgili toplumsal farkındalık ve duyarlılık kazandırma noktasında son derece anlamlı olduğunu belirtti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Şişli’de Sokak ortasında silahlı pusu kamerada Şişli’de bir kişi, sokakta yürüdüğü sırada kendisini pusuda bekleyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Ayağından yaralanan kişinin saldırgan ile dakikalar önce telefonda tartıştığı öğrenilirken, gerçekleşen silahlı saldırı anı ise kameraya yansıdı. Olay, dün 21.30 sıralarında Şişli Kuştepe Mahallesi Benek Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Suat Gonçe isimli şahıs, sokakta kız arkadaşıyla yürüdüğü sırada, kendisini pusuda bekleyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Arkasından gelerek Gonçe’yi sağ ayağından vuran şüpheli, koşarak olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Suat Gonçe, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken, kuyumculuk yaptığı öğrenilen Gonçe’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Saldırganı tespit etmek için çalışmalara başlayan polis ekipleri, kız arkadaşı M.H.A’dan, Suat Gonçe’nin olay öncesi tanımadığı bir kişiyle telefonda tartıştığını öğrendi. Araştırma sonucu, Gonçe’nin telefonda tartıştığı kişinin Selçuk A. olduğu tespit edildi. M.H.A tarafından saldırgan olarak teşhis edilen Selçuk A., adreslerde yapılan aramalarda bulunamadı. Silahlı pusu kamerada Pusuda bekleyen kişi tarafından kız arkadaşı sokakta yürüyen Suat Gonçe’ye arkalarından yaklaşan saldırgan, silahla ateş edip kaçtığı görülüyor. Polis, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.