YEREL HABERLER - 15 Mart 2012 Perşembe 12:10

BEYŞEHİR`DE AK PARTİ`DEN ÖDÜLLÜ ÜYE KAMPANYASI

A
A
A
BEYŞEHİR`DE AK PARTİ`DEN ÖDÜLLÜ ÜYE KAMPANYASI

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, AK Parti İlçe Teşkilatı, ödüllü üye kampanyası düzenledi.
AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, yaptığı açıklamada, Genel Bakan Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilat sayısının yüzde 20’si oranında üye sayısının artırılması yönündeki talimatı üzerine bu konuda yürütülen çalışmaları hızlandırdıklarını söyledi. Üye sayısının artırılması için ödüllü bir kampanya düzenlediklerini vurgulayan Huğlu, Şubat ayında başlayan bu kampanyanın 31 Mart’ta sona ereceğini söyledi. Ödüllendirme konusunun genel merkezin bir talimatı olmadığını, buna isteyen il ve ilçe teşkilatlarının karar verdiğini, Beyşehir’de de geçtiğimiz yıl benzer bir kampanya düzenlediklerini anımsatan Huğlu, “Geçen yıl en fazla üye yaparak birinci olan teşkilat mensubumuzu bir av tüfeği ile ödüllendirmiştik. İkinci ve üçüncü olan mensuplarımıza ise ödül olarak değişik markalarda saat hediye etmiştik. Bu yıl vereceğimiz ödüller belki daha farklı olabilir. Ödülün ne olacağına yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte karar vereceğiz” dedi.
Düzenledikleri kampanya sonunda üye sayısını giderek artırdıklarını ifade eden Huğlu, "Geçtiğimiz yıl kampanya döneminde 6 bin 500’lere ulaşan üye sayısı, bu yıl 31 Mart gelmeden 8 bin 500’ü aştı. Geçtiğimiz yıl bu konuda yüzde 13’lük rakamı bulmuştuk, bu yıl ise yüzde 17’yi geçtik ve yüzde 18’e yaklaştık. Üye sayısı her gün artıyor, rakamlar değişken olduğu için şu an net bir rakam veremiyorum. Ama yüzde 20 oranına ulaşmak ilk etaptaki hedefimiz” şeklinde konuştu.
Üye kampanyasında yönetim kurulu üyeleri, ilçe ve belde teşkilat mensupları, belediye başkanlarının da çalışma yapabildiğini kaydeden Huğlu, AK Partili olmayıp da partiye üye olduktan sonra gönüllü olarak bu çalışmayı yaparak birinci olan herhangi bir kişinin de bu ödüle sahip olabileceğini aktardı. Huğlu, üye sayısının artması konusunda tüm teşkilat mensuplarından daha fazla gayret göstermelerini beklediğini de sözlerine ekledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Sivas Muhtar ve köy halkı el ele verdi, 3 öğrencisi olan okulu yeniledi Sivas’ta muhtar ve köy halkı el ele verdi köyde bulunan atıl vaziyetteki ilkokulu öğrenciler ve öğretmen için yeniledi. Sivas’ın Gemerek ilçesine bağlı Eskiçubuk köyünde, Köy sakinleri, eğitimin kalitesini artırmak ve çocukların daha iyi bir ortamda öğrenmelerini sağlamak için bir araya geldi. Köy halkı ve muhtarın öncülüğünde, üç öğrenci ve bir öğretmenin bulunduğu küçük köy okulu baştan aşağı yenilendi. “Eğitim öğretim seviyesini yükseltmek için elimizden geleni yaptık” 31 Mart mahalli seçimlerinde muhtar seçilen köy muhtarı Ekrem Şenol, “Seçim sürecinde vaatlerim vardı. Vaatlerim arasında da köy okulunu yenilemek vardı. Bina, bahçe, duvar atıl durumdaydı. Mevcut durumda şu an okulumuzda öğrenci var fakat okulun kapatılma durumu da var. Bizler köy halkı olarak okulun kapatılmasını istemiyoruz. Eğitim öğretim seviyesini daha da yükseltmek için elimizden geleni yaptık ve en güzel hale getirdik. Kalan eksiklerimizi de tamamlayacağız. Köylünün de desteği oldu. Herkesten Allah razı olsun” dedi. “Okulumuz eğitim öğretime uygun hale geldi” Okul standartlarının yükseltilmesi çocukları mutlu etti diyen öğretmen Ramazan Köse, “Okuluma ilk başladığımda burada okulun eğitim öğretimi için uygun olmayan şartlar vardı. Yeni köy muhtarımız sayesinde okulumuz eğitim öğretime uygun hale geldi. Okul standartlarının yükseltilmesi çocuklarımızı mutlu etti” şeklinde konuştu. (FA-GF-