YEREL HABERLER - 15 Mart 2012 Perşembe 17:20

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI YETKİLİLERİ ALAPLI FUTBOL SAHASINI İNCELEDİ

A
A
A
GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI YETKİLİLERİ ALAPLI FUTBOL SAHASINI İNCELEDİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı Tesisler Daire Başkanlığı yetkilileri, sentetik çim sahaya dönüştürülmesi planlanan Alaplı futbol sahasında incelemelerde bulundu.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Tesisler Daire Başkanlığı’nda görevli peyzaj mimarı Erol Yenidemirci, harita mühendisi Tamer Fidan, Gençlik Hizmetleri Spor Zonguldak İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ayhan Taşkın ve Alaplı Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şengün ile birlikte sentetik çim sahaya dönüştürülmesi planlanan Alaplı futbol sahasında incelemelerde bulundu. Alaplı Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şengün, sahanın bakanlık yetkililerince ihale öncesinde proje çalışmaları için incelendiğini söyledi. Sahanın ihalesinin Mayıs ayında yapılacağını belirten Şengün, “Alaplı’da eksiklikleri olan sentetik sahanın tapu işlemleri uzun çalışmalar neticesinde tek tapu haline getirildi. Bu konuda belediye başkanımıza kurum ve kuruşlarımızdaki bürokratlarımıza teşekkür ediyorum. Tapusu tek tapu haline getirilen ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğüne verilen bu sahanın ihale çalışmalarına başlandı. Bize bu sahanın Mayıs ayında ihalesi yapılacağı bildirilmişti. Bugün, Zonguldak Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ayhan Taşkın, Ankara Gençlik ve Spor Bakanlığı Tesisler Daire Başkanlığından Peyzaj Mimarı Erol Yenidemirci ve Harita Mühendisi Tamer Fidan söz konusu sahada incelemelerde bulundu. Mayıs ayında yapılacak İhale öncesinde proje çalışmaları için gerekli incelemelerde bulundular. Ben yakın ilgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah Mayıs ayında ihalesi yapılır ve 2012-2013 futbol sezonuna yetiştirilir” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Malatya Malatya’da kardan kapanan yollar açılıyor Malatya Büyükşehir Belediyesi, şehrin genelinde karla mücadele çalışmalarını sürdürürken, toplam 155 mahalle yolu ulaşıma açıldı. Malatya Büyükşehir Belediyesi il genelinde etkili olan kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için, karla mücadele çalışmalarını 7/24 esasına göre sürdürüyor. Kar yağışının yoğun olarak görüldüğü bölgelerde kar küreme ve buzlanmaya karşı çalışmalarını aksatmaksızın sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Malatya merkezde de kaldırımlarda temizleme ve buzlanmaya karşı tuzlama, solüsyonlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yoğun çalışmaları ile Akçadağ’da 54, Arapgir’de 10, Arguvan’da 3, Darende’de 15, Doğanşehir’de 4, Doğanyol’da 4, Hekimhan’da 6, Kale’de 10, Kuluncak’da 7, Pütürge’de 17, Yazıhan’da 13, Yeşilyurt’ta 12 (kırsal) olmak üzere toplam 155 mahalle yolu ulaşıma açıldı. Özellikle kar yağışının devam etmesi ve rakımı yüksek kesimlerde tipinin olması nedeniyle açılan yollar tekrar kapanırken, ekipler de kar yağışının ve tipinin kapattığı yolları tekrar açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hasta vatandaşlar sağlık ekiplerine ulaştırıldı Öte yandan, Arapgir ilçesi Boğazlı Mahallesi’nde nefes darlığı rahatsızlığı bulunan 74 yaşındaki Ali Gül rahatsızlığı artınca ekiplere haber verildi. Boğazlı Mahalle yolu ekipler tarafından açılarak hasta, Büyükşehir Belediyesi aracı ile sağlık ekiplerine ulaştırıldı. Pütürge ilçesi Örencik Mahallesi’nde hastaneye hasta götüren ve yolda kalan minibüsün yardımına Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri yetişti. Yol açılarak hastanın hastaneye ulaşması sağlandı.