YEREL HABERLER - 20 Mart 2012 Salı 12:51

“HAVA, ORMAN VE SUYUN ÖNEMİ YADSINAMAZ”

A
A
A
“HAVA, ORMAN VE SUYUN ÖNEMİ YADSINAMAZ”

AK Parti Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Dünya Ormancılık Günü, Ormancılık Haftası, Dünya Su Günü, ve Dünya Meteoroloji Günü’ne dair ortak açıklamada bulundu.
Öksüzkaya hava, orman ve suyun insan hayatındaki önemine değinerek, “Tabii ve tarihi güzellikleri ile yeryüzünde başka bir yerde görülmeyen hava, orman ve suya sahip olan ülkemizde, havasıyla, suyuyla, yeşil alanlarıyla, problemi olmayan bir Türkiye temel hedefimiz olmalıdır.” dedi.
Türkiye’nin sahip olduğu güzelliklerle dünyaya örnek olduğunu belirten Öksüzkaya, varolan güzellikleri devam ettirmek için projeler üretmenin önemine işaret etti.
Öksüzkaya açıklamasını şu şekilde sürdürdü:
“Hükümetimiz dönemlerinde yürüttüğümüz projelerle temiz çevre, kaliteli içme suyu temininden ağaçlandırmaya her alanda çalışmalarımız olmuştur. Vatandaşlarımıza nefes alabilecekleri, tabiatla iç içe olabilecekleri alanlar tesis ettik. Cumhuriyet tarihimizin en büyük ağaçlandırma seferberliğini başlattık. Bu çalışmalarımızdaki gayemiz, daha yaşanılabilir sağlıklı ve temiz bir Türkiye’dir. Bu günler ve haftalar münasebeti ile halkımızın oksijen kadar elzem olan ormanlarımıza, su ve çevremize sahip çıkması ve özenle koruması için daha da bilinçlendirilmesi temennisiyle, ormancılık, su ve meteoroloji günlerini tebrik ediyorum.”
Bunlar Da İlginizi Çekebilir