YEREL HABERLER - 24 Mart 2012 Cumartesi 11:32

MARBLE 2013, 2730 MART`TA DÜZENLENECEK

A
A
A
MARBLE 2013, 2730 MART`TA DÜZENLENECEK

Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı (MARBLE), 2013 yılında da Türk doğaltaş sektöründe faaliyet gösteren tüm kurum ve kuruluşların ortak desteğiyle ve tam bir işbirliği içinde düzenlenmeye devam edecek.
Türk fuarcılık sektörünün doğduğu kent olan İzmir, önümüzdeki yılın MARBLE hazırlıklarına şimdiden başladı. 27-30 Mart 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 19. MARBLE Fuarı`na ilişkin çalışmaların, bu yıl düzenlenen fuarın açıldığı gün başladığını belirten İZFAŞ Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ve Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs, ``MARBLE, uluslararası fuar takviminde ne zaman açılıp kapanacağı belli fuarlar arasında yer alıyor. Hatta aynı sektördeki diğer benzer fuarlar tarihini MARBLE`ı göz önüne alarak planlıyor. Dünya doğaltaş sektörünün her Mart sonunda İzmir`de buluştuğu önemli bir platform olan MARBLE Fuarı`nda öncelikli hedefimiz, dünya lideri olmak" dedi.
Örs, son olarak şunları söyledi: "Gelecek yıla ilişkin diğer hedeflerimizi şöyle belirledik: Katılımcılarımızın taleplerini de göz önüne alarak, yeni pazar arayışlarını sürdürmek. Ziyaretçi, ülke ve yabancı alıcı sayısını artırmak. Alan düzenlemesinde yapılacak revizyonla katılımcı sayısını maksimum seviyeye çıkarmak. Katılımcıların memnuniyet duydukları prefabrike üniteleri yeniden kurmak. İnanıyorum ki; MARBLE gelecekte de dünya doğaltaş sektörüne olduğu kadar doğaltaş fuarcılığına da yön vermeye devam edecektir.``
Bunlar Da İlginizi Çekebilir