DÜNYA - 25 Mart 2012 Pazar 19:52

KARŞIYAKA, GALİBİYETİ SON DAKİKADA KAÇIRDI

A
A
A
KARŞIYAKA, GALİBİYETİ SON DAKİKADA KAÇIRDI

Bank Asya 1. Lig`in 27. haftasında sahasında Denizli karşılaşan Karşıyaka, sahadan 1-1`lik beraberlikle ayrıldı.
Maçın ardından basın toplantısında açıklamalar yapan Karşıyaka Teknik Direktörü Mustafa Uğur, "Çok rahat kazanacağımız maçı berabere bitirdik. Penaltının dışında başka pozisyonlarımızda vardı. Ama kazanamadık. Bir puan aldık. Buna razı olmak üzücü ancak bir puanla kapatmakta önemli" dedi.
Söylenecek pek fazla bir söz olmadığını dile getiren Karşıyakalı oyuncu Erdi Kasapoğlu ise "Karambole bir gol yedik. Berabere bitmesi çok üzücü sinir bozucu bir maçtı" şeklinde konuştu.
Golü atan takımın kazanacağı bir maç olduğunu söyleyen Karşıyaka kalecisi Bülent Ataman ise yaptığı açıklamada; "Golü atanın kazanacağı bir maçtı. Golü attık ancak ne yazık ki maçı kazanamadık. Sürekli aynı tüp golleri yiyoruz. Yazık oldu bizden çok seyircinin ihtiyacı olan bir maçtı" şeklinde konuştu.
DENİZLİSPOR CEPHESİ
Maçın çok ilginç noktaya geldiğini ifade eden Denizlispor`un Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Tam bitti yenildik derken son dakikalarda bulduğumuz gol bizi sevindirdi. Şans bizden yanaydı. Karşıyaka penaltıyı atamadı. Karşıyaka`yı tebrik etmek lazım bizi oynatmamak için gerçekten çok iyi önlem almışlar" dedi.
İzmir`e üç puan için geldiklerini dile getiren Denizlispor oyuncusu Haluk Türkeri, "Maçtan 3 puan ile dönebilirdik. Ancak deplasmanda 1-1`lik beraberlikte kötü sonuç değil. Benim hatalarım yüzünden maçı kaybedebilirdik" dedi.
Maçın zor geçtiğini ifade eden Denizlispor oyuncusu İsmail Şahmalı, "Bizim için galibiyet önemliydi. Galibiyet için gelmiştik ama olmadı. Beraberlikte iyi bir sonuç. İnşallah başarılarımızın devamı gelir" açıklamasında bulundu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kastamonu Su faturası için tartıştığı köy muhtarını öldürdü Kastamonu’da bir şahıs, su faturası için tartıştığı köy muhtarını silahla vurarak öldürdü. Olay, Kastamonu Merkez ilçeye bağlı Kuzyaka köyü Baylar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kuzyaka köyü Muhtarı Mehmet Başoğlu, iddiaya göre mahalledeki evlerden su faturası ücretlerini toplamak istedi. 2014-2019 yılları arasında aynı köyde muhtarlık yapan Mehmet Depişgen, Başoğlu’nu su parasını ödemeyeceğini söyledi. Bu sebeple Depişgen ve Başoğlu arasında telefonda tartışma çıktı. Yaşanan tartışmanın ardından Başoğlu, azası ile su faturası için mahallede yaşayan bir vatandaşın evine gitti. Bu sırada Depişgen, Başoğlu’nun bulunduğu evin önüne gelerek pompalı tüfek ile ateş açtı. Bahçede beklerken kurşunların isabet ettiği Başoğlu, olay yerinde hayatını kaybetti. Cenazesi morga kaldırıldı Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Başoğlu’nun cenazesi, Kastamonu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayet zanlısı ‘cinayet’ten sabıkalıymış Öte yandan, aynı mahallede 2014-2019 yılları arasında aynı köyde muhtarlık yapan cinayet zanlısı Mehmet Depişgen’in yakalanması için jandarma ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Cinayet zanlısı Depişgen’in ‘cinayet’ suçundan sabıkasının olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (MK-
Trabzon Trendyol Süper Lig: Trabzonspor: 0 - Gaziantep FK: 2 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Trabzonspor evinde Gaziantep FK karşılaşıyor. Müsabakanın ilk yarısı Gaziantep FK’nın 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. Maçtan Dakikalar (İlk yarı) 10. dakikada Mustafa Eskihellaç’in ceza sahası dışından vuruşunda meşin yuvarlak kalenin üzerinden dışarı çıktı. 12. dakikada M’Bakata’nın sol taraftan ceza sahası içine ortasında Deian Sorescu düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 0-1 21. dakikada aldığı uzun pasla sağ taraftan ceza sahası içine giren Dragus, ayağının içiyle uzak köşeye yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci Uğurcan Çakır’ı geçerek ağlara gitti. 0-2 45. dakikada Pepe’nin ceza sahası dışından vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Nita’da kaldı. Hakemler: Direnç Tunusluoğlu, Alexs Taşcıoğlu, İbrahim Bozbey Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Meunier, Batista Mendy, Denswill, Arif Boşluk, Berat Özdemir, Bardhi, Fountas, Visca, Pepe, Onuachu Yedekler: Muhammet Taha Tepe, Baniya, Fernandez, Umut Bozok, Trezeguet, Kerem Şen, Umut Güneş, Mehmet Can Aydın, Enis Destan, Orsiç Teknik Direktör: Abdullah Avcı Gaziantep FK: Nita, Papy Djilobodji, Arda Kızıldağ, Ertuğrul Ersoy, Nicolas Nkoulou, Deian Sorescu, Salem M’Bakata, Jamiro Monteiro, Maxim, Mustafa Eskihellaç, Denis Dragus Yedekler: Mustafa Burak Bozan, Furkan Soyalp, Badji, Gradel, Bikel Figueiredo, Mirza Cihan, Markoviç, Ogün Özçiçek, Mehmet KuzucuX Teknik Direktör: Selçuk İnan Goller: Deian Sorescu (dk. 12), Draguş (dk. 21) (Gaziantep FK) Sarı kart: Maxim (Gaziantep FK)