YEREL HABERLER - 27 Mart 2012 Salı 11:32

SAОLIKSPOR ÇOK ÜZGÜN

A
A
A
SAОLIKSPOR ÇOK ÜZGÜN

Aydın Süper Amatör Küme`de mücadele eden ve play out oynama şansını son hafta kaybeden Sağlıkspor`da büyük üzüntü yaşanıyor. Sağlıkspor`un antrenörü Recep Özçelik yaptığı açıklamada, ``Sökespor maçından sonra fizik ve moral olarak dibe vurmuştuk`` dedi.
Son hafta oynadıkları ve 1-0 kaybettikleri İsabeyli Şırlanspor karşılaşmasını değerlendiren Özçelilk rakiplerine maç boyunca iki pozisyon verdiklerini kaydederken, ``Bunlardan biri gol oldu. Kazandığımız penaltıyı da gole çeviremeyince demorilize olduk ve maçı kaybettik`` dedi.
Sökespor karşılaşmasının ardından fizik ve moral olarak dibe vurduklarını belirten Özçelik, ``Sıkıntıyı üzerimizden bir türlü atamadık. Çünkü ``˜play out oynayıp kazanmaktansa süper lig şampiyonu olmak daha kolay` diye düşünüyorduk . Sökespor maçını kazanamayınca İsabeyli müsabakasına hazırlanmak bizim için çok zor oldu`` ifadelerini kullandı.
-``KİMSE BİZDEN BU GRAFİĞžİ BEKLEMİYORDU``-
Sezona başlamadan önce kendilerinden bu kadar iyi bir grafik çizmelerini kimsenin beklemediğini ifade eden Özçelik, ``Ama oyuncularımız bir çok manevi ve maddi sıkıntıya rağmen son 2 haftaya kadar şampiyon olabileceklerini herkese gösterdi. Oyuncularımın performansını değerlendirmek için son 2 haftada alınan sonuçlara bakılmaması gerektiğini düşünüyorum. İlk 11 de oynayan oyuncularımın bir çoğu cumartesi günü de U-19 müsabakalarında oynadılar ve U-19 grubunda da Aydın`ı Türkiye şampiyonasında temsil etmeye hak kazandılar. Oyuncularım bana göre saha içinde ve saha dışındaki davranışlarıyla Fair Play anlamında da herkese örnek oldu. Bu sezon oynadığımız müsabakalarda 90+5 te çift sarı karttan atılan oyuncumuz dışında hiçbir müsabakayı eksik tamamlandık. Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda ligin hem en genç takımı, hem de en çok gol atan takımı olarak teselli bulduk. Bütün oyuncularımın yapabileceklerinin fazlasını yaptığını ve sporseverlerin takdirini kazandığını düşünüyorum`` dedi
Bu sezon iki deplasmanda sıkıntı yaşadıklarını kaydeden Özçelik şunları söyledi: ``Yaşadığımız sıkıntılardan dolayı Aydın futbolunda söz sahibi olan büyüklerimizin sessiz ve tepkisiz kalmasının sıkıntısını yaşadık. Her sezon sonunda başarılı olmak için çok para harcamak yerine alt yapıya yönelinmesi gerektiğini ve bu takımlara manevi destek olunması gerektiğini belirtmelerine rağmen maalesef o desteği göremedik. Asıl hedefi oyuncu yetiştirmek olan Sağlıkspor bu seneki A takımının başarılı grafiğine rağmen oyuncu yetiştirme hedefinden vazgeçmeyecektir``
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Malatya Milletvekili Ölmeztoprak’tan yeni sanayi sitesi açıklaması AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Altay Kışlası arazisi üzerine inşa edilmesi planlanan yeni sanayi projesinde çalışmaların sürdüğünü belirtti. AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Milletvekilleri Büelnt Tüfenkci, Abdurrahman Babacan, AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’a gerçekleştirilen ziyarette Altay Kışlası arazisi üzerine inşa edilmesi planlanan yeni sanayi projesinin görüşüldüğünü belirterek, Küçük Sanayi Sitesi esnafının mağdur olmaması için tüm gayretin gösterildiği ifade etti. Milletvekili Ölmeztoprak ziyarete dair yaptığı açıklamada, “Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile, Malatya’mızın sanayi alanı ve faaliyetleri ile ilgili finansman programını detaylı ve öngörülebilir şekilde görüşülerek, şehrimizin sanayi ve endüstri alan konuları geniş bir biçimde ele alındı. Altay Kışlası’nın arazisi üzerindeki yeni sanayi alanı için çalışmalar ise hızla ilerliyor, küçük sanayi sitesi ile ilgili en ufak bir mağduriyet bırakmadan bu alanın çözümü inşallah sağlanacak. Organize Sanayi Bölgesi’nde kamulaştırma arıtma, elektrik alt yapı ve alan üzerinde özellikle çevre sağlığı açısından aciliyetinin üzerinde büyük ölçekte durduk. Esnafımız için faizsiz KOSGEB kredileriyle ilgili gelişmeleri de takip ediyoruz. Metropol ilçelerimiz Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerimizdeki mevcut ve planlanan sanayi alanları ile özel sektörlere yönelik yatırımcıyı teşvik edecek bölge ve maddeleri istişare edildi. Sayın Bakanımıza Malatya’mıza verecekleri desteklerden dolayı hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Milletvekili Ölmeztoprak, heyetle birlikte Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel ile Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Okay Memiş’ede ziyaretlerde bulunularak Malatya’nın temel ekonomik parametreleri ile istişarelerde bulunduklarını kaydetti.