YEREL HABERLER - 27 Mart 2012 Salı 12:42

ORDUSPOR, GALATASARAY`DAN ÇEKİNMİYOR

A
A
A
ORDUSPOR, GALATASARAY`DAN ÇEKİNMİYOR

Spor Toto Süper Lig`de Orduspor, bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı.
Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesisleri`nde teknik direktör Hector Cuper nezaretinde çalışmalara başlayan mor-beyazlıların haftanın ilk antrenmanına sakat olan Stancu ve Fatih Tekke ile takımdan gönderilen Culio katılmadı. Antrenmanda Gençlerbirliği maçında forma giyen oyuncular koşu ve tek pas çalışması yaparken, yedek soyunan oyuncular ise taktik çalışması gerçekleştirdiler.
Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Galatasaray maçına kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Cuper, ``Ben her maç öncesi oyuncularıma kazanma arzusu aşılıyorum. Karşılaşacağımız takım Avrupa`nın sayılı takımlarından biri bile olsa ben onu anlamam, kazanmak için saha çıkarım. Galatasaray`ın iyi oyuncuları var, iyi bir takım. Ama bizim potansiyelimizde yadsınamaz. Bundan dolayı biz de kazanmak için her şeyi yapacağız`` dedi.
Cuper, gazetecilerin Culio`nun eksikliğini hatırlatması üzerine, ``Elbette takımda eksiklikler var. Ancak ben oyuncuya değil takıma bağlıyım. Takımda çok kaliteli futbolcularım var. Bundan dolayı sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum`` diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir