YEREL HABERLER - 27 Mart 2012 Salı 15:10

HUZUREVİ`NDE EL ÖPÜLDÜ, HATIR SORULDU

A
A
A
HUZUREVİ`NDE EL ÖPÜLDÜ, HATIR SORULDU

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Huzurevini ziyaret ederek hatır sordu, ikramlarda bulundu. Ziyarete Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Özmen, İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Koçyiğit ve kadın kolları üyeleri katıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Kadın Kolları üyeleri, çalışmalarını sürdürüyor. Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Özmen`in refakat ettiği Kadın Kolları üyeleri Huzurevi`ni ziyaret ederek, burada kalan yaşlıların gönlünü aldı. Huzurevi sakinlerinin dertlerini dinleyen, onlarla sohbet eden Kadın Kolları Başkanı Sevim Koçyiğit ve beraberindekiler, yanlarında getirdikleri pasta ve meyve sularını yaşlılara ikram etti. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette yaşlılar ile uzun uzun sohbet eden, kadın kolları üyeleri bazı huzurevi sakinlerinin sorunlarını da dinledi.
Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Kadın Kolları Başkanı Sevim Koçyiğit ``Kadın Kolları olarak yaşlılarımızın yanındayız. Onların çocuklarının yanında olmasını isterdik. Ancak her birinin hikayelerini dinlediğimizde çocuklarının farklı meşakkatler içerisinde olduğu için burada kaldıklarını öğreniyoruz. .Allah böyle yerlerin yokluğunu göstermesin. Burada görev yapan herkese başarılar diliyorum. Vicdan, merhamet, güler yüz diliyorum.`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir