YEREL HABERLER - 27 Mart 2012 Salı 16:35

KÖY DERNEОİNDEN EMNİYETE ZİYARET

A
A
A
KÖY DERNEОİNDEN EMNİYETE ZİYARET

Erikli Köyü Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Avni Çırak ve Dernek Sekreteri Muharrem Selami, Bozüyük Emniyet Müdürü Ümit Okumuş`u ziyaret etti.
Dernek Başkanı Çırak, ziyarette Erikli Köyü`nü tanıtırken, Okumuş`a yapacakları projeler hakkında bilgi verdi. Çırak, ilerleyen günlerde dernek olarak işçisinden memuruna kadar birçok kesimi kapsayan halı saha turnuvası düzenlemek belirterek, Okumuş`tan destek istedi.
Emniyet Müdürü Okumuş da, ellerinden gelen desteği vereceklerini belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Açığa alınan emniyet müdürlerinin evinde arama yapıldı Ayhan Bora Kaplan soruşturması çerçevesinde görevden uzaklaştırılan üç polis müdürünün evinde savcılık talimatıyla arama yapıldığı bildirildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde, daha önce açığa alınan Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Kerem Öner ile yardımcısı Şevket Demircan’ın evlerine polis ekipleri gelerek savcılık talimatı üzerine arama başlattı. Şüpheli emniyet görevlileri hakkında, ’suç işlemek için anlaşmak’, ’adil yargılamayı ve tanığı etkilemeye teşebbüs’, ’görevi kötüye kullanma’ ve ’suçluyu kayırma’ suçlarından devam eden soruşturmada şüphelilerin evlerinde dijital materyallere el konulması amacıyla arama yapıldı. Ayrıca soruşturma hakkında kısıtlama kararı alındı. Olayın geçmişi Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin 61 sanığın yargılandığı dava, Ankara 32’inci Ağır Ceza Mahkemesince devam ediyor. İçişleri Bakanlığı da 9 Mayıs’ta başkentteki organize suç örgütüne soruşturma kapsamında Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısının görevlerinden uzaklaştırıldığını duyurmuştu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı suç örgütüyle ilişkili olduğu iddiasıyla açığa alınan bu üç kamu görevlisi hakkında resen soruşturma başlatmıştı.