YEREL HABERLER - 02 Nisan 2012 Pazartesi 19:51

AK PARTİ ÇERKEZKÖY İLÇE YÖNETİMİ, ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

A
A
A
AK PARTİ ÇERKEZKÖY İLÇE YÖNETİMİ, ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Yaraşır`ın da yer aldığı esnaf ziyaretlerinde İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden Selda Yeşil, Melek Şen, Handan Yıldız, Nuray Sivri, Ahmet Yazı, Erol Demir, İbrahim Kök ile Adem Akın de hazır bulundu.
Esnaf ziyaretine Güveniş Caddesi`nden başlandı, ardından da Barbaros Caddesi ile devam edildi. Ziyaretlerde Alaettin Demirbağ ile Ali Ertem, esnafların sıkıntılarını sorarak, kendilerine yöneltilen istekleri tek tek not aldılar. Genel olarak Çerkezköy`ün hızla gelişip ilerlediğini belirten esnaflar, Başkan Ertem`e ve kendilerini belli aralıklarla ziyaret eden AK Parti Heyeti`ne teşekkürlerini sundu.
Ziyarette genel olarak dile getirilen sıkıntıların başında yollar ve kaldırım önlerine park etmiş araçlar gelirken, Başkan Ertem ``alt yapı dahil, her şey yapılıyor. Bu yıl doğalgaz çalışmalarının da artması yollarda kazı yapılmalarını tetikledi, ama yollardaki tüm çalışmalar sürüyor. Gerekli yerlerdeki eksiklikler de en kısa sürede giderilecek. Kaldırım önlerinde park etmiş araçları emniyet gerekli işlemleri yapıyor. Bizler yine gereken isteklerinizi iletmede yardımcı olacağız`` diye konuştu.
AK Parti heyeti, ziyaretler kapsamında Güven İş Caddesi üzerinde hizmet veren kargo şirketini de ziyaret ederek, çalışanların sıkıntılarını dinledi. Çalışanlardan birinin Pasha Hotel tarafından hiçbir dolmuş hattının geçmediğini belirtmesi üzerine Ertem, dolmuş hatlarının özel olduğu için belediye olarak müdahalede bulanamayacaklarını, ama sıkıntıyı ilgili mercilere ileteceklerini belirtti.
Ziyaretler esnasında Tepe Emlak Konutları`nda oturduğunu söyleyen bir kadın, sokak köpeklerinin insanlara saldırdığını iddia ederek, Ali Ertem`den sorunun çözülmesini istedi. Başkan Ertem, ``Köpekleri alıp, gereken bakımlarını ve aşılarını yapıyoruz`` diyerek ``Hiçbir köpeğin saldırması söz konusu olamaz, belediye olarak gördüğümüz her köpeğe muhakkak aşılarını yapıyoruz, buna Tepe Bölgesi`ndeki köpekler de dahil. Hayatın bir gerçeği de köpekler, bunları yok edemeyiz. Yapılması gereken ne varsa yapıyoruz
zaten`` diye yanıt verdi.
Güven İş Caddesi üzerindeki bazı esnafları ziyaret eden heyet, Barbaros Caddesi üzerindeki ziyaretlerine Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan`ın sahip olduğu Yağmur Emlak`tan başladı. Burada bir çay molası veren heyet, Çerkezköy`deki emlak satışları hakkında bilgi aldı. Ziyarette Demircan`ın geçtiğimiz günlerde evinin önünden çalınarak, İstanbul`da bulunan aracı da konuşuldu. Aracının İstanbul Gazi Mahallesi`nde bulunduğunu belirten Demircan, ``Sabah kalktığımda arabanın
anahtarlarını aradım, bulamadım. Sonra etrafımıza bir baktık, hırsız girmiş. Evin önüne bakınca ise, arabayı göremedik`` ifadelerinin kullandı.
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ile Başkan Ertem, ziyaretler sırasında Çetintaş Showroom`da Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ile karşılaştı. Yırtar`a önceki gün gerçekleştirilen, soygun tatbikatını soran heyet, tatbikatta hırsızın silahlı olarak belirtilmesinin ciddi bir çalışma olduğu değerlendirmesinde bulundu. Bu tür tatbikatların olması gerektiğini belirten Yırtar, "tatbikattan yapıldığından tüm polisler gibi, basının da haberi yoktu. Basına da tatbikat oldu" şeklinde
konuştu.
AK Parti heyeti ziyaretler kapsamında partinin Kapaklı Belde Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Alphan`ın ortaklaşa işlettiği Alphan Gayrimenkul ve İnşaat`a da bir ziyarette bulundu. Burada da bir çay molası veren heyet, emlak satışları hakkında bilgi aldı. Parsel durumlarının konuşulduğu ziyarette konu hakkında bir yorum getiren Gökhan Alphan ``artık eskisi gibi vatandaşa `burasının imarı var` denilemiyor. Kim neresinin imarı olup olmadığını merak ediyorsa,
belediyenin internet sitesinden girerek bakabiliyor`` dedi.
Gün boyu süren ziyaretlerin ardından AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Partili heyete Kızılpınar`da bir yemek verdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir