YEREL HABERLER - 02 Nisan 2012 Pazartesi 16:28

ÖDEMİŞ`İN KOROLARI, MENEMEN`DE KONSER VERDİ

A
A
A
ÖDEMİŞ`İN KOROLARI, MENEMEN`DE KONSER VERDİ

Ödemiş Belediyesi Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği koroları, Menemen Belediyesi`nin daveti üzerine bu ilçeye konuk olup konser verdi.
Menemen Belediyesi Kültür Merkezi`ndeki konserde, Ödemiş Belediyesi Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği koroları, birbirinden güzel şarkı ve türkülerini seslendirdi. Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin ile Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin`in birlikte izledikleri konserin sonunda konuşan her iki belediye başkanı da, Ödemiş ve Menemen Belediyeleri arasındaki benzer kültür etkinliği alışverişlerinin devam edeceğini söylediler. Bir ara koronun söylediği ``Sarı saçlım mavi gözlüm`` türküsüne eşlik etmek için sahneye çıkan her iki başkan, izleyicilerden büyük alkış aldı.
Konserin sonunda yeniden sahneye çıkan iki başkan, koro üyelerine teşekkür ettiler. Menemen Belediye Başkanı Şahin, kendilerinin de koro kurmak için harekete geçeceklerine belirtti. Şahin, 5 Mayıs`ta da Menemen Belediye Tiyatrosu`nun Ödemiş`te olacağını söyledi.
Ödemiş Belediye Başkanı Keskin de, ``İzmir belediyeleri arasındaki birlik, beraberlik ve paylaşımın sağlanması amacıyla yapılan bu çalışmaların arkasının geleceğini belirterek, ``Ödemiş Belediyesi, kültür sanat çalışmalarının da diğer belediyelerle paylaşılması konusuna büyük önem veriyor`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir