YEREL HABERLER - 04 Nisan 2012 Çarşamba 15:25

MALATYA`DA TÜRKEŞ FOTOОRAF SERGİSİ AÇILDI

A
A
A
MALATYA`DA TÜRKEŞ FOTOОRAF SERGİSİ AÇILDI

Ülkücü harekatın merhum lideri Alparslan Türkeş`in vefatının 15`nci yılı nedeniyle Malatya`da fotoğraf sergisi açıldı.
MHP ve Ülkü Ocakları tarafından Merhum Alparslan Türkeş için önce Yeni Camii`de önce Mevlid-i Şerif okutuldu, ardından Soykan Parkı`nda fotoğraf sergisi açıldı.
MHP İl Başkanı Arif Yıldız ve çok sayıda partilinin katıldığı sergide Alparslan Türkeş`in fotoğrafları ve veciz sözleri yer aldı.
Fotoğraf sergisi büyük ilgi gördü.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Büyükşehir’den emeklilere destek çeki Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, emeklilerin bütçesine katkı sunmak, harcamalarına destek olmak için çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, “Bu kapsamda, ihtiyaç sahibi emeklilerimize 2000 TL değerinde destek çeki dağıtımına başlıyoruz” dedi. Bursalılarla bir müjdesini daha paylaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa’yı sosyal belediyecilikle buluşturmanın ve verilen sözleri bir bir tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı öncesinde sadece gençleri değil, olgun gençleri de unutmadıklarını dile getiren Başkan Bozbey, “Emekli hemşehrilerimizin bütçesine katkı sunmak, bir nebze de olsa harcamalarına destek olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda, ilk olarak ihtiyaç sahibi emeklilerimize 2000 TL değerinde destek çeki dağıtımına başlıyoruz. Kurban Bayramı’nda dağıtımına başlanacak olan destek çekleri için 16-26 Mayıs tarihleri arasında bbbsosyalyardimlar.bursa.bel.tr web sayfamız ya da Sosyal Hizmet Daire Başkanlığı’na gelerek dilekçeyle başvuruda bulunabilirsiniz. Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak dayanışma ağıyla tüm kenti saracak, ihtiyaç sahibi tüm hemşehrilerimize ulaşacağız. Vatandaşımızın hayatına dokunan, yaşanan ekonomik krizin etkilerini azaltacak sosyal projelerle Bursa’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Tüm büyüklerimi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum” dedi.