DÜNYA - 05 Nisan 2012 Perşembe 11:12

ANTALYA`DAN MEDİCAL PARK ANTALYASPOR DESTEОİ

A
A
A
ANTALYA`DAN MEDİCAL PARK ANTALYASPOR DESTEОİ

Spor Toto Süper Lig takılarından Medical Park Antalyaspor taraftarları, hayati önem taşıyan Fenerbahçe maçında takımlarını yalnız bırakmayacak. Medical Park Antalyaspor`un 07 Gençlik ve Grup 1966 grupları taraftarları buldukları sponsorlar aracılığıyla ücretsiz otobüslerle İstanbul`a götürecek, bilet parları da grupların çabasıyla karşılanacak.
Cumartesi günü olmak ya da olmamak maçına çıkacak olan Medical Park Antalyaspor tarihi günlerinden birini yaşayacak. Kırmızı-Beyazlı takımın Kadıköy`de Fenerbahçe ile oynayacağı zorlu 90 dakikada taraftarlar üzerine düşeni yapacak. 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği ve Grup 1966 üyeleri Cuma gecesi hareket ederek İstanbul`a gidecek ve tribündeki yerlerini alacak. 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği Başkan Yardımcısı Derhan Doğan, tüm Antalyalılara çağrıda bulundu.
SINIRSIZ OTOBÜS
Derhan Doğan, "Gün birlik ve beraberlik günü. Taraftar olarak üzerimize düşeni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Son maçın son düdüğüne kadar takımımızın arkasındayız. Sponsorumuz sayesinde 6 otobüsümüz hazır. Talep olursa otobüs sayısını istediğimiz kadar artırabiliriz. Antalyaspor`umuza destek verecekleri yanımızda görmek istiyoruz. Bilet parası da derneğimiz tarafından karşılanacak. Sponsorlarımız sayesinde yol ve bilet parası olmadan İstanbul`a gidip dönebileceğiz" dedi.
SANCAОI BIRAKMADIK
Grup 1966 lideri Yılmaz Yıldız da aynı çağrıyı yaparak, "Takımımız zor durumda ve biz taraftar olarak üzerimize düşen görevi yapmalıyız. Evet kritik durumdayız ama düşmedik. Sancağı daha bırakmadık. Antalyasporluyum diyen herkesi bizlerle birlikte İstanbul`a götürmek istiyoruz. Sponsorlarımız sayesinde renktaşlarımızı ücretsiz taşıyacak sınırsız sayıda otobüsümüzle Kadıköy`de olacağız. Biletler sponsorlar tarafından alınıp bizlere ücretsiz dağıtılacak. Gün destek günü. Herkesi bekliyoruz" dedi.
Her iki taraftar grubu da gelen taleplere göre otobüs sayısının istendiği kadar artırılabileceğinin, gidiş-dönüş için hiçbir taraftardan ücret alınmayacağının, maç biletlerinin de sponsorlar tarafından temin edilip İstanbul`a gidecek taraftara ücretsiz dağıtılacağının altını çizdiler. 07 Gençlik grubunun otobüsleri Cuma günü saat 00.00`da Atatürk Stadı açık tribünü önündeki otoparktan, Grup 1966`ya ait otobüsler ise aynı saatte Şarampol`deki Ali Baba Çorbacısı`nın önünden hareket edecek.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir