ASAYİŞ - 05 Nisan 2012 Perşembe 12:55

ÖОRENCİSİ TARAFINDAN VURULAN BAŞPEHLİVAN AHMET TAŞÇI:

A
A
A
ÖОRENCİSİ TARAFINDAN VURULAN BAŞPEHLİVAN AHMET TAŞÇI:

Kocaeli`nin Karamürsel ilçesinde öğrencisi tarafından vurulduktan sonra Gölcük Devlet Hastanesi`nde tedaviye alınan Başpehlivan Ahmet Taşçı, "Çırağım beni arkamdan vurdu" dedi.
Sabah saatlerinde aralarında husumet bulunan eski öğrencisi Mehmet Yılmaz tarafından bacaklarından vurulan Taşçı`nın sevk edildiği Gölcük Devlet Hastanesi`nde tedavisi sürüyor. Yarın sabah ameliyat olacak olan Ahmet Taşçı, sedye ile müşahade odasına götürülürken soruları cevapladı. Öncelikle sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Başpehlivan, "Yolda karşılaştık. biraz tartıştık. Sonra yürüyüp giderken bir anda arkadan sıktı. Eskiden çıraklar güreş öğrenmek için yanımıza gelirdi, artık ustalarını vurmaya
başladılar. Böyle bir dönemden geçiyoruz" diye konuştu.
Ahmet Taşçı`nın sağlık durumu hakkında açıklama yapan Gölcük Devlet Hastanesi Başhekimi Resul Patan ise şöyle konuştu: "Sağlık durumu iyi. Ayağına 3 mermi isabet etmiş. Mermelirden biri sıyırmış, biri baldır kısmında duruyor, diğeri de çıktı. Sağ ayağının kaval kemiğinde parçalı kırık var. Yarın sabah ameliyat olacak. 45 gün dinlendikten sonra tekrar spor yapmasında bir sakınca yok".
Ahmet Taşçı`nın vurulmasının ardından ailesi ve bir çok seveni hastane önünde beklemeye devam ediyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir