YEREL HABERLER - 05 Nisan 2012 Perşembe 13:53

CHP İLÇE KONGRESİNE YAPILAN İTİRAZ REDDEDİLDİ

A
A
A
CHP İLÇE KONGRESİNE YAPILAN İTİRAZ REDDEDİLDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Merkez İlçe Kongresi`nin, İlçe Seçim Kurulu tarafından ilan edilen kesin sonuçlarına İl delegeliği bazında yapılan 3 itiraz, İl Seçim Kurulu tarafından ret edildi.
1 Nisan günü yapılan ve mevcut başkan Ömer Yurtseven`in güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildiği merkez ilçe kongresinden sonra, CHP eski İl Başkanı Ali Kavak, Merkez İlçe Seçim Kurulu nezdinde sözlü itirazda bulunarak, il delegelerinin aday listelerinde ortak yazılanların aldıkları oyların toplanarak en fazla oy alandan başlamak şartıyla sıralanmasını talep etmişti. Merkez İlçe Seçim Kurulu, kongre sonucuna göre, yönetim ve il delegeliği listelerini parti tüzüğünün 49.maddesi uyarınca blok liste esasına dayanarak mazbataya dönüştürdü ve sonuçları resmen ilan etti. Merkez İlçe Seçim Kurulu`nun bu kararından sonra, eski İl başkanı Ali Kavak, kongrede aday olan Arif Balkanay ve Levent Özel, bu kez İl Seçim Kurulu`na itiraz dilekçesi verdi. Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven de bu itirazlara karşın İl Seçim Kurulu`na kapsamlı ve ayrıntılı bir dilekçeyle başvurdu. Konuyu değerlendiren İl Seçim Kurulu, yapılan 3 itirazı da reddetti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir Deniz Kuvvetleri Komutanlığının göz bebeği TCG Büyükada, Kurban Bayramı’nda nöbette Deniz Kuvvetleri Komutanlığının göz bebeği, tasarımı ve inşası tamamen Deniz Harp Okulu Deniz Subayları tarafından yapılan Milli Gemi (MİLGEM) sınıfı korvetlerin 2. gemisi TCG Büyükada (F-512), Kurban Bayramı’nda nöbette olacak. Sahip olduğu teknolojik milli imkân ve kabiliyetler göz önüne alındığında dünyanın en modern korvetlerinden biri olarak kabul edilen TCG Büyükada (F-512), öncelikli ve ağırlıklı olarak çevre denizleri olmak üzere kıyı sularından okyanuslara ve tropik denizlere kadar her ortamda görev icra edebilme özelliğiyle ön plana çıkıyor. Sahip olduğu modern sensör sistemleri ve ateş gücü ile de oldukça caydırıcı bir platform olarak yer alıyor. Kurban Bayramı’nda yüksek hazırlık durumunda bulunan TCG Büyükada (F-512) gemisinde görevli askerler, milletin huzur ve güvenliği için karada olduğu gibi denizde de eller tetikte bekliyor. Vatan nöbetinin bir an olsun aksatılmadığı gözlenen gemide askerler, birbirleri ile bayramlaştı. "Ailemizden ayrı olmanın zorluğunu da bu gurur hafifletiyor" TCG Büyükada Komutanı Deniz Yarbay Ahmet Eren, "Mavi vatanın koruyucusu Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığının milli gemilerinden TCG Büyükada’nın komutanı olmaktan duyduğum büyük kıvancı, kelimeler ile ifade etmem mümkün değildir. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ’mükemmel ve kadir bir Türk donanmasına malik olmak gayedir’ sözü ışığında her geçen gün gücüne güç katan bu şanlı donanmanın bir ferdi olarak, Türk sancağını mavi vatanda dalgalandırırken yaşadığımız gurur bizlere tüm zorluklarla mücadele etme gücü veriyor. Kurban Bayramı gibi özel ve önemli günlerde ailemizden ayrı olmanın zorluğunu da bu gurur hafifletiyor. Bu heyecanla aziz Türk milletinin kurban bayramını kutluyorum" dedi. "Türk milletinin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" TCG Büyükada Elektrik Subayı Deniz Teğmen Fatih Mirazlı da "Bu şanlı donanmanın bir ferdi olarak Türk sancağını mavi vatanda gururla dalgalandırırken, özel ve önemli günlerde ailemizden uzakta bulunmak hüzün verici olsa da Türk sancağını denizlerde taşımanın onurunu, görev yaptığımız silah arkadaşlarımızla beraber yaşıyoruz. Başta ailem ve sevdiklerim olmak üzere tüm Türk milletinin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerine yer verdi. TCG Büyükada Bilgi Teknolojileri Astsubayı Çavuş Bahri İncekara ise ailesinin ve Türk milletinin Kurban Bayramı’nı kutladı. Çocukluk zamanlarından beri denizciliğe karşı bir sevgisinin olduğunu belirten TCG Büyükada Kamarot Onbaşı Mahmut Badacı da şu ifadelere yer verdi: "Gemilerde görev yapmaya karar verdim. Buradan ailemin ve tüm milletimizin Kurban Bayramını kutluyorum."
İzmir Deniz Kuvvetleri Komutanlığının göz bebeği TCG Büyükada, Kurban Bayramı’nda nöbette Deniz Kuvvetleri Komutanlığının göz bebeği, tasarımı ve inşası tamamen Deniz Harp Okulu Deniz Subayları tarafından yapılan Milli Gemi (MİLGEM) sınıfı korvetlerin 2. gemisi TCG Büyükada (F-512), kurban bayramında nöbette olacak. Sahip olduğu teknolojik milli imkân ve kabiliyetler göz önüne alındığında dünyanın en modern korvetlerinden biri olarak kabul edilen TCG Büyükada (F-512), öncelikli ve ağırlıklı olarak çevre denizleri olmak üzere kıyı sularından okyanuslara ve tropik denizlere kadar her ortamda görev icra edebilme özelliğiyle ön plana çıkıyor. Sahip olduğu modern sensör sistemleri ve ateş gücü ile de oldukça caydırıcı bir platform olarak yer alıyor. Kurban Bayramı’nda yüksek hazırlık durumunda bulunan TCG Büyükada (F-512) gemisinde görevli askerler, milletin huzur ve güvenliği için karada olduğu gibi denizde de eller tetikte bekliyor. Vatan nöbetinin bir an olsun aksatılmadığı gözlenen gemide askerler, birbirleri ile bayramlaştı. "Ailemizden ayrı olmanın zorluğunu da bu gurur hafifletiyor" TCG Büyükada Komutanı Deniz Yarbay Ahmet Eren, “Mavi vatanın koruyucusu Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığının milli gemilerinden TCG Büyükada’nın komutanı olmaktan duyduğum büyük kıvancı, kelimeler ile ifade etmem mümkün değildir. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ’mükemmel ve kadir bir Türk donanmasına malik olmak gayedir’ sözü ışığında her geçen gün gücüne güç katan bu şanlı donanmanın bir ferdi olarak, Türk sancağını mavi vatanda dalgalandırırken yaşadığımız gurur bizlere tüm zorluklarla mücadele etme gücü veriyor. Kurban Bayramı gibi özel ve önemli günlerde ailemizden ayrı olmanın zorluğunu da bu gurur hafifletiyor. Bu heyecanla aziz Türk milletinin kurban bayramını kutluyorum” dedi. "Türk milletinin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" TCG Büyükada Elektrik Subayı Deniz Teğmen Fatih Mirazlı da "Bu şanlı donanmanın bir ferdi olarak Türk sancağını mavi vatanda gururla dalgalandırırken, özel ve önemli günlerde ailemizden uzakta bulunmak hüzün verici olsa da Türk sancağını denizlerde taşımanın onurunu, görev yaptığımız silah arkadaşlarımızla beraber yaşıyoruz. Başta ailem ve sevdiklerim olmak üzere tüm Türk milletinin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerine yer verdi. TCG Büyükada Bilgi Teknolojileri Astsubayı Çavuş Bahri İncekara ise ailesinin ve Türk milletinin Kurban Bayramı’nı kutladı. Çocukluk zamanlarından beri denizciliğe karşı bir sevgisinin olduğunu belirten TCG Büyükada Kamarot Onbaşı Mahmut Badacı da şu ifadelere yer verdi: “Gemilerde görev yapmaya karar verdim. Buradan ailemin ve tüm Milletimizin kurban bayramını kutluyorum” şeklinde konuştu. (MP-