YEREL HABERLER - 12 Aralık 2011 Pazartesi 11:37

KREDİ YURTLAR KURUMU`NDAN KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMLERİ

A
A
A
KREDİ YURTLAR KURUMU`NDAN KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMLERİ

Kredi ve Yurtlar Kurumu, kuruluşunun 50. yıldönümü dolayısıyla yurtlarda barınan öğrencilere yönelik olarak “Liderlik Okulu” adı altında kişisel gelişim eğitimleri düzenliyor.
Gaziantep Yurt Müdürlüğü çok amaçlı salonunda Uzman M. Ali Doğan tarafından ’’Etkili İletişim ve Beden Dili’’ konulu eğitim, öğrencilerin yoğun katılımıyla ve memnuniyetiyle gerçekleştirildi. Kurum yurtlarında kalan öğrencilerin motivasyonu yüksek, zamanı iyi yöneten, özgüveni artmış, başarıya odaklanmış, değişime ve çağa ayak uyduran, sosyal iletişimi güçlü bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmak amacıyla yapılan eğitim çalışmalarının, Genel Müdürlükçe belirlenen program dahilinde periyodik olarak devam edeceği belirtildi.
Eğitime katılan öğrencilere, Bakanlıkça sertifika verileceği bildirildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Başkan Vekili Rasim Şişman: "Hayalimiz Arnavutköy’ü kadim geçmişine yeniden kavuşturmak" Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Rasim Şişman, ilçe genelinde sürdürdüğü ziyaretler kapsamında Arnavutköy Mahallesi’ndeki vatandaşlar bir araya geldi. Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Rasim Şişman, ilçe genelindeki mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Vekili Şişman, Arnavutköy’ün dünyada benzeri olmayan bir değere sahip olduğuna dikkat çekerek, "Çok kadim bir yerdeyiz. Burası çok değerli bir mahalle. Dünyada eşi benzeri yok. Belli şeyleri yeniden canlandırmanız lazım. Hayalimiz Arnavutköy’ü ileriye taşımaktan çok, geçmişindeki ruhu ve kültürü yeniden canlandırmak. Arnavutköy Çileği, Arnavutköy Festivali gibi değerleri tekrar yaşatmak ve mahalleye sosyal tesis kazandırmak istiyoruz. Teofania Yortusu’nun 25 yıl sonra yeniden Arnavutköy’de kutlanmasını çok isterim" dedi. Altyapı ve denetim çalışmalarına da değinen Başkan Vekili Rasim Şişman, "2026 yılı, yol bakım onarım yılı olacak. Biz 13 yere ruhsat vermişiz ama bunun dışında 19 yeri mühürlemişiz. 2025 yılı içinde, 51 işletmeye toplam 17 milyon lira ceza kestik. Bu 51 işletmenin 32’si Arnavutköy’de. 37 işletmeye gürültü, 23 işletmeye de koku, duman gerekçesiyle çok ağır yaptırımlar uyguladık. Çok hızlı şekilde kısa, orta, uzun vadeli projeksiyonları ortaya koyabileceğimiz bir acil eylem planını oluşturarak ciddi anlamda ağırlık vereceğiz Arnavutköy’e" diye konuştu.