SPOR - 07 Ocak 2021 Perşembe 14:53

24Erzincanspor Kocaelispor maçı hazırlıklarına start verdi

A
A
A
24Erzincanspor Kocaelispor maçı hazırlıklarına start verdi

TFF 2.

TFF 2. Lig Beyaz gurupta devrenin ertelenen son maçı olan Kocaelispor maçı hazırlıklarını sürdüren 24Erzincanspor kazanarak ilkyarıyı 2. sırada tamamlamayı hedefliyor.


Hafta içi oynanan 19. hafta mücadelesinde Sancaktepe sporu 5-3 mağlup eden 24Erzincanspor devrenin son maçı olan Kocaelispor mücadelesi hazırlıklarını tamamladı. Sancaktepe maçında sarı kart gören Sefa Akgün haricinde eksik bulunmuyor.


Sancaktepe maçını değerlendiren 24Erzincanspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, maça çok hızlı başladıklarını ilk devreyi 4-1 gibi farklı üstünlükle tamamladıklarını fakat ikinci devrede takımın kısa bir süre rehavete kapılması dolayısıyla bir anda skorun 4-3 olduğuna vurgu yaparak, “Daha öncede ifade ettim. Biz gurubumuzda bir hedef belirledik. İlk hedefimiz tabi ki şampiyonluk ama olmazsa da mutlaka play offa kalmak istiyoruz. Bu yüzde küçük büyük takım ayrımı yapmadan yolumuza bakacağız. Her maç için önceliğimiz kazanmak kazanamazsak kaybetmemek” dedi.


Sancaktepe maçında sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Sefa haricinde eksiklerinin olmadığını da söyleyen Teknik Direktör Kızıltan, “Kocaelispor gurubumuzun iddialı takımlarında aramızda çok puan farkı bulunmuyor. Dolayısıyla bizim sahamızda bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor. Çalışmalarımızı galibiyet üzerine kurduk. İnşallah kazanmak ve 3 puan alarak ilk devreyi 38 puan ile 2. sırada tamamlamak istiyoruz. Şehir ve taraftarımız bize inansın güvensin” diye konuştu.


Ara transfer döneminin başladığını söyleyen 24Erzincanspor Sportif Direktörü Erman Kılıç ise yaptığı açıklamada, Sancaktepe maçında önemli bir galibi yet aldıklarını ve devrenin son maçı olan Kocaelispor maçını da kazanmak istediklerini belirtti.


Kılıç, “Ara transfer döneminde 3 ya da 4 oyuncu takviyesi yapmak istiyoruz. Kulüp başkanımız ve transfer komitemiz ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İkinci devre maçlar daha zor geçecek, bizim gibi diğer takımlarda mutlaka takviye yapacak ve en azından play off mücadelesi yapacaklar. Bizlerde çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz. İnşallah ikinci devrede de aynı başarıyı göstererek Şampiyon ya da play offa kalmak istiyoruz” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Zonguldak Zonguldaklı iş adamları ’Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi’nde bir araya geldi Zonguldaklı iş adamları ’Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi’nde bir araya geldi. Zonguldak’ta ilk kez düzenlenen Best Of Zonguldak etkinliği vatandaşlar ve iş adamlarından ilgi gördü. Buket Aydın ve Vahe Kılıçaslan’ın sunuculuğunu yaptığı organizasyonda Gazeteci Cem Küçük, organizasyonun ana sponsoru olan Elcab Kablo ile Zonsiad Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’nun ev sahipliğinde Akkurt Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Kurnaz, Zonguldak kadın basketbol takımının kulüp başkanı Kanat Tan, çok sayıda iş adamlarının yanı sıra ve vatandaşlar katıldı. Zonguldak ilinin ilk vilayet olarak önemini vurgulayan Nejdet Tıskaoğlu, "Zonguldak bizim ilk vilayetimizdir. Burada olmaktan çok mutluyuz. Zonguldak’ın kalkınması için hepimiz burada bir araya geldik. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Zonsiad olarak 3-4-5 Mayıs’ta Zonguldak’ta bir fuar düzenliyoruz. Bunu Zonguldak’ın tüm illerinde tüm şehrimize yansıtmak istiyoruz. Bunun için çalışan Kerim Yılmaz burada. Levent Yaman kardeşlerime teşekkür ediyorum. Ayrıca Buket Aydın ve Vahe Kılıçaslan Zonguldak’ımızın ilklerini paylaştı. Burada ödül alan arkadaşlarımız 2023 yılı boyunca güzel işlere imza attılar ve ödülü hak ettiler. Bu yıl ilki düzenlendi. Gelecek yıl daha büyük bir organizasyonla Zonguldak’ımızı farklı bir şekilde temsil edeceğiz" dedi. Organizasyonu önemini belirten gazeteci Cem Küçük, "Zonguldak’ı her zaman her yerde övgüyle konuşuyoruz. Bu organizasyon bu yıl ilk kez yapıldı, keyifli ve başarılı bir organizasyon oldu. Biz burada Zonguldak için çabalayan iş insanlarıyız. Zonguldak bizim ilk vilayetimizdir. Ben burada doğup büyüdüm ve fırsat buldukça memleketime geliyorum. Bizler madenci çocuklarıyız. Gerek hükümet genelinde, gerek ise Türkiye genelinde Zonguldak’ımızı her yerde en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz" dedi. Ayrıca Zonguldak kadın basketbol şampiyonu kulüp başkanı Kanat Tan ise konuşmasında, "Ben bu ödülü Zonguldak taraftarları için alıyorum. Zonguldak kadın basketbol takımımız şampiyon olarak Süper Lig’e çıkmaya hak kazandı, çok çalıştık çok emek verdik ve emeğimizin karşılığını aldık, Formamızın rengi kırmızı şehitleri ve mavi madenci tulumlarını temsil ediyor. Çocuklarımız madenci torunlarıdır. Zonguldak’ı her alanda en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz" ifadelerine yer verdi. Zonguldak halk oyunları ekibi gösterisinin ardından ödüller ve hediyeler takdim edildi.