SPOR - 18 Nisan 2025 Cuma 11:03

47. Kemah Köyleri Dostluk Turnuvası heyecanı başlıyor

A
A
A
47. Kemah Köyleri Dostluk Turnuvası heyecanı başlıyor

Bu yıl 47.’si düzenlenecek Erzincan Kemah Köyleri Dostluk Turnuvası yarın başlayacak.


Bu yıl 47. kez gerçekleştirilecek olan Erzincan Kemah Köyleri Dostluk Turnuvası yarın başlıyor. Bu sezon 10’ar takımlı 2 grupta yapılacak turnuvada ilk dört sırada yer alacak 4’er takım, adını çeyrek finale yazdıracak. Grup ve çeyrek final karşılaşmaları İstanbul’da Kağıthane Belediyesi Nurtepe Suni Çim Stadı’nda, yarı final ve final karşılaşmaları ise Erzincan’da Kemah Belediyesi İlçe Stadı’nda oynanacak.


Açılışı geçen hafta Caferağa Spor Salonu’nda yapılan turnuvanın tüm maçlarını futbolseverler, ücretsiz bir şekilde izleyebilecek.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kırıkkale Kırıkkale’de "kız meselesi" nedeniyle çıkan kavgada 3 kişi yaralandı: 5 gözaltı Kırıkkale’de iki grup arasında "kız meselesi" nedeniyle çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu 3 kişi yaralanırken, olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı. Olayın ardından firar eden 3 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. Olay, Sanayi Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, O.D. (29), Y.K.K. (21), Y.Ö. (19) ile M.D. (19), T.C. (21), Y.K. (21), M.D. (17), M.K. (23), H.M.C. (23), U.K. (18) ve A.A.U. isimli şahıslar arasında "kız meselesi" nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine, O.D. tüfekle, Y.Ö. bıçakla, Y.K.K. ise darp edilerek yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede tedavileri süren 3 yaralının da hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Saldırının ardından araçla kaçan şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla bağlantılı olduğu belirlenen H.M.C., U.K. ve A.A.U. isimli firari şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi. Silahlı kavganın yaşandığı bölgede Olay Yeri İnceleme ekiplerince yapılan çalışmada, bir adet tabanca ile 4 adet kovan ele geçirildi. Şüphelilerin yakalandığı araçta ise bir adet av tüfeği ve sentetik ecza hapı bulundu. Şüpheliler hakkında "kasten yaralama", "mala zarar verme" ve "genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması" suçlarından adli işlem başlatılırken, her iki tarafın da çeşitli suçlardan sabıkalarının bulunduğu öğrenildi.