EĞİTİM - 24 Ocak 2026 Cumartesi 08:34

Köy okullarında müzik, oyun ve oyuncakla gelen mutluluk

A
A
A
Köy okullarında müzik, oyun ve oyuncakla gelen mutluluk

Erzincan’da Gönüllü Gençler Derneği üyeleri ve müzik öğretmenleri, köy okullarını ziyaret ederek öğrencilere müzik, oyun ve hediyelerle dolu moral etkinliği düzenledi.


Erzincan’da gönüllülük ruhu, köy okullarında anlamlı bir etkinlikle hayat buldu. Gönüllü Gençler Derneği üyeleri ve müzik öğretmenleri, Saztepe ile Küçük Kadağan köylerindeki okulları ziyaret ederek öğrencilere müzik, oyun ve sürprizlerle dolu bir gün yaşattı.


Köy okullarında gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, enstrümanlar eşliğinde şarkılar söyleyip gönüllülerle birlikte oyunlar oynadı. Neşeli anların yaşandığı programda çocuklara çeşitli ikramlar sunulurken, hazırlanan hediyeler de dağıtıldı. Etkinlik boyunca okul bahçeleri ve sınıflar çocuk kahkahalarıyla doldu.


Dernek üyelerinden Buket Taşdelen, iki köyde yaklaşık 80 öğrenciyle bir araya geldiklerini vurgulayarak, "Çocuklarımız için eğlenceli ve sıcak bir ortam oluşturmaya çalıştık. Pizza, pasta ikram ettik ve küçük hediyeler verdik. Hep birlikte çok keyifli ve unutulmaz bir gün geçirdik," dedi.


Gönüllü Gençler Derneği üyesi Zeynep Ciminli ise köy okullarına moral ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirterek, "Çocuklarımızla birlikte şarkılar söyledik, oyunlar oynadık ve ikramlarda bulunduk. Onların yüzündeki mutluluk her şeye değdi. Amacımız onlara güzel bir anı bırakmaktı," ifadelerini kullandı.


Gerçekleştirilen etkinlik, hem öğrenciler hem de gönüllüler için hafızalarda yer edecek anlara sahne oldu.



Köy okullarında müzik, oyun ve oyuncakla gelen mutluluk

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Trendyol Süper Lig: Fatih Karagümrük: 1 - Galatasaray: 1 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Fatih Karagümrük, Galatasaray’ı konuk ediyor. Mücadelenin ilk yarısı 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 1. dakikada savunmanın uzaklaştıramadığı topu Salla’nin dokunuşu sonrası İlkay Gündoğan topukla pasını Sara’ya çıkardı. Sara’nın Balkovec’i geçip ceza sahası içi sağ çaprazdan yaptığı vuruşta meşin yuvarlak filelerle buluştu. 1-0 27. dakikada Fatih Karagümrük’te kendi yarı alanından kullandığı serbest vuruşta Balkovec’in savunmanın arkasına attığı uzun pasta topla buluşan Serginho, ceza sahasına girip pasını Barış Kalaycı’ya bıraktı. Bu oyuncunun penaltı noktası gerisinden yaptığı vuruşta top ağlara gitti. 1-1 33. dakikada sağ kanattan Sara’nın pasında altıpas üzerinde topu göğsüyle kontrol eden İlkay Gündoğan’ın yaptığı vuruşta meşin yuvarlak üstten auta gitti. Stat: Atatürk Olimpiyat Hakemler: Atilla Karaoğlan, Ceyhun Sesigüzel, Candaş Elbil Fatih Karagümrük: Grbic, Esgaio, Biraschi, Balkovec, Çağtay Kurukalıp, Doh, Berkay Özcan, Traore, Larsson, Barış Kalaycı, Serginho Yedekler: Furkan Bekleviç, Bartuğ Elmaz, Johnson, Kone, Ahmet Sivri, Tarık Buğra Kalpaklı, Tiago Çukur, Burhan Esoy, Muhammed Kadıoğlu, Anıl Yiğit Çınar Teknik Direktör: Aleksandar Stanojevic Galatasaray: Uğurcan Çakır, Sallai, Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Jakobs, Torreira, İlkay Gündoğan, Yunus Akgün, Sara, Barış Alper Yılmaz, Osimhen Yedekler: Batuhan Şen, Günay Güvenç, Icardi, Sane, Eren Elmalı, Ahmed Kutucu, Kaan Ayhan, Gökdeniz Gürpüz, Kazımcan Karataş, Lemina Teknik Direktör: Okan Buruk Goller: Barış Kalaycı (dk. 27) (Fatih Karagümrük), Gabriel Sara (dk. 1) (Galatasaray) Sarı kart: Jakobs (Galatasaray)