GÜNDEM - 05 Mayıs 2025 Pazartesi 14:33

Vali Aydoğdu Gül-Celal Toraman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleriyle bir araya geldi

A
A
A
Vali Aydoğdu Gül-Celal Toraman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleriyle bir araya geldi

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal’la birlikte Gül-Celal Toraman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleriyle bir araya geldi.


Öğretmenlerle yaptığı toplantıda meslek liselerinin nitelikli iş gücü yetiştirerek yerel ve ulusal ekonomiye katkıda bulunan üretim ve inovasyon merkezleri olduğunu belirten Vali Aydoğdu, "Bu okullar, gençlerimizi geleceğe hazırlarken sürdürülebilir kalkınmanın temel taşlarından biri haline gelmiştir. Toprağın bereketini teknolojiyle harmanlayan bu eğitim yuvaları, ülkemizin geleceği için büyük bir umut kaynağıdır" dedi.


Vali Aydoğdu, okulun başarısında en büyük payın öğretmenlerde olduğunu ifade ederek "Elbette burada en büyük pay değerli öğretmenlerimizin. Gençlerimizin hayatlarına dokunan özverili çalışmaları için tüm öğretmenlerimize ve idarecilerimize yürekten teşekkür ediyorum" dedi.



Vali Aydoğdu Gül-Celal Toraman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleriyle bir araya geldi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Van Kardan dolayı mahsur kalanlara kumanya desteği Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara kumanya desteği yapıldı. Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara yönelik yardım çalışmalar, Van Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü koordinasyonunda aralıksız devam ediyor. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımın aksadığı güzergâhlarda mahsur kalan araçlarda bulunan vatandaşlara, AFAD arama kurtarma ekipleri ile Hayrat Arama Kurtarma ekibi tarafından gıda ve sıcak içecekten oluşan kumanya yardımı ulaştırıldı. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla sahada görev yapan ekipler, ilgili kurumlarla koordineli şekilde çalışmalarını sürdürüyor. AFAD koordinesinde; emniyet, jandarma, karayolları, Kızılay, belediye ekipleri ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalarda, vatandaşların can güvenliği öncelikli tutuldu. Olumsuz hava şartlarının etkisini sürdürmesi nedeniyle ekipler 7-24 görevinin başında. Yetkiler tarafından yapılan açıklamada, "Vatandaşların zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları, yapılan meteorolojik ve resmi uyarıları dikkate almaları ve güncel yol durumunu takip etmeleri konusunda hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz. Karla mücadele ve yardım çalışmalarımız hava şartları normale dönene kadar kesintisiz şekilde devam edecektir" denildi.