YEREL HABERLER - 28 Haziran 2017 Çarşamba 11:01

Saç dökülmesini etkileyen faktörlere dikkat

A
A
A
Saç dökülmesini etkileyen faktörlere dikkat

Saç Ekimi Koordinatörü Zeynep Günel, saç dökülmesini etkileyen faktörlere dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.

Saç Ekimi Koordinatörü Zeynep Günel, saç dökülmesini etkileyen faktörlere dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.


Real Hair Center Saç Ekimi Merkezinden Saç Ekimi Koordinatörü Zeynep Günel, “PRP tedavisi geçmişi olan kendisini kanıtlamış estetik ve güzellik amaçlı hücre yenileme işlemi olarak kullanılan kesinlikle herhangi bir yan etkisi olmayan %100 güvenilir tedavi ve destek amaçlı uygulanan doğal bir uygulamadır. Şimdilerde ise PRP tedavisi saça uygun hale getirilmiş olup 4-5 uygulamada sonuçları saçlarda kesin olarak belirgin olan saç köklerini ve saç hücrelerinin güçlenmesini sağlayan kan dolaşımını hızlandıran ve saç dökülmesini durduran mucizevi uygulama olarak tıp dünyasında ki yerini sağlama almıştır” dedi.


PRP tedavisinde ki amacın saç büyüme faktörleri kolajen ve hyaluronik asit üretimini arttırması olduğunu kaydeden Günel, “Real Hair Center olarak PRP tedavisine çok önem vermekteyiz ve titizlikle yapmaktayız. PRP tedavisinin erkeklerde, aileden genetik dökülmelerde, yağlı saç derisi olanlarda, kepekli saç derisi olanlarda, güçsüz ve kırılarak dökülen saçlarda, demir ve B vitamini eksikliği olanlarda, tüm saç ekimi yaptıran bireylerde, bunlar gibi bir çok faktörde başarılı sonuçlar alınabilmektedir. Bayanlarda ise, trioid hormonal eksikliği olanlarda, hamilelik dönemi ve doğum sonrası, fazla fön, boya gibi uygulamalara bağlı saç güçsüzlüklerinde, kaş ekimi yaptıranlarda kaş güçlenmesi için, bunlar gibi bir çok faktörde başarılı sonuçlar alınabilmektedir. PRP uygulamasının kesin ve kalıcı sonuçları ne zaman görülebilir? Her uygulama başlı başına bir tedavidir, her uygulamada artan sağlıklı saç görüntüsü toplamda 1 yıl olarak düzenli uygulandığında başarısı yüzde 100 olarak görülür” şeklinde konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Başkan Aydın’dan kreş müjdesi Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, seçim döneminde açıkladığı ‘Osmangazi’nin Mahallelerine Kreş’ projesi çerçevesinde ilk kreşin Hamitler Mahallesi’nde inşa edileceğini müjdeledi. Seçim döneminde açıkladığı beyannamede Osmangazi’nin birçok noktasına kreş inşa edecekleri belirten Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, göreve gelmesinin ardından bu vaadini yerine getirmek adına çalışmalara başladı. Çocuklara çağdaş ve nitelikli bir eğitim imkanı sunmanın önemine dikkat çeken Başkan Aydın, bu hedef çerçevesinde ilk kreşi Hamitler Mahallesi’nde inşa edeceklerini belirtti. Osmangazi Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda konu hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Aydın, Hamitler Mahallesi’nde mülkiyeti Osmangazi Belediyesi’ne ait arazi üzerine hayata geçirilecek kreşin Metin Azak isimli hayırsever bir vatandaşın katkılarıyla inşa edileceğini söyledi. Çocukların gelişimini çok yönlü destekleyebilmek için çağdaş ve güncel bir eğitim programı sunacak olan kreş için ilk kazmanın en kısa süre içerisinde vurulacağını dile getiren Aydın, kreşe hayırsever vatandaşın vefat eden kızının ismi olan Ayça Azak adının verileceğini açıkladı. Başkan Aydın, kreşin 80 çocuğa eğitim verebilecek kapasitede inşa edileceğini dile getirdi. Osmangazi Belediye Meclisi’nde görüşülen kreş inşa edilmesi yönündeki şartlı bağış maddesi, kreş, gündüz bakım evi, çocuk kulübü ve belediye hizmet alanlarında kullanılmak üzere ifadesinin eklenmesi ve Ayça Azak isminin verilmesi şartı ile oy birliğiyle kabul edildi.