YEREL HABERLER - 26 Aralık 2011 Pazartesi 14:40

ULAŞTIRMA BAKANI BİNALİ YILDIRIM, BAŞKAN KÜÇÜKLER’E TEŞEKKÜR MEKTUBU VE MADALYON GÖNDERDİ…

A
A
A
ULAŞTIRMA BAKANI BİNALİ YILDIRIM, BAŞKAN KÜÇÜKLER’E TEŞEKKÜR MEKTUBU VE MADALYON GÖNDERDİ…

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Erzurum’da yürütülen bölünmüş yol çalışmalarından dolayı Başkan Küçükler’e teşekkür mektubu ve bir madalyon gönderdi. Bakan Yıldırım’ın gönderdiği teşekkür mektubu ve madalyonu, Başkan Küçükler’e Karayolları 12. Bölge Müdürü Şenol Altıok teslim etti.
Hükümetin 2002 yılında başlattığı bölünmüş yol çalışmaları kapsamında 15 bin kilometre bölünmüş yol ağı hedefine ulaşıldığı bilgisine yer verilen teşekkür mektubunda, Bakan Yıldırım’a ait şu ifadelere yer verildi: “Bakanlığımız ve Karayolları Genel Müdürlüğümüzün övünç kaynağı olan bu yolların ülkemize kazandırılmasından duyduğumuz gururu paylaşmak, emeği geçenlere şükran duygularımızı sunmak amacıyla, 15 bin kilometre bölünmüş yol ağı hedefinin gerçekleştirilmesi anısına hazırlanan bu madalyonu takdim ediyor, saygılarımı sunuyorum.”
Karayolları 12. Bölge Müdürü Şenol Altıok ile 2012 yılı çalışma programı üzerine değerlendirmelerde bulunan Başkan Küçükler, Ulaştırma Bakanlığı’nca başlatılan hizmet seferberliğine işaret etti. Küçükler, “Yol demek medeniyet demek, gelişmişlik göstergesi demek. Bu manada Ulaştırma Bakanlığı’nın yürüttüğü çalışmaları takdire şayan buluyoruz. Şahsımıza gönderilen teşekkür mektubu ve madalyon ise, Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın ayrıca nezaketini de sembolize ediyor. Biz de kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir