- 30 Temmuz 2020 Perşembe 09:04

Uçar’dan bayram mesajı

A
A
A
Uçar’dan bayram mesajı

Yakutiye Belediye Başkanı Dr.

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, yayınladığı mesajla, vatandaşların Kurban Bayramını kutladı. Uçar mesajında şunları söyledi;


“Bir Kurban Bayramı’na daha kavuşuyor olmanın sevincini yaşıyoruz. Bayramlar, sevinç günleridir. Büyüklerin elleri, küçüklerin gözleri, akranların gönül dilidir. Bayramlar; vaktin, milletin ve ümmetin kalbidir. Ömrümüzün en güzel günleridir. Bayramlar, sadece sevinç vermez, kuvvet de verir, safları sıklaştırır ve nesilleri kaynaştırır.


Bayramlar paylaşmaktır. Mutlulukların paylaşıldıkça arttığı, hüzünlerin de paylaşıldıkça azaldığı gerçeğinden yola çıkarak, bayramda sevgi, kardeşlik, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularını en üst seviyelere çıkarmanın gayreti içerisinde olalım. Bayram vesilesiyle, kırgınlıklara son verelim. Öksüzü, yetimi, fakiri, yaşlıyı ve hastaları unutmayarak, onlara maddi ve manevi desteklerimizi esirgemeyelim.


Bayramda sosyal mesafe ve temizlik kurallarına mutlaka riayet edelim, maskelerimizi usulünce takalım, yetkili makamların uygun gördüğü kesimhanelerde kurbanlarımızı keselim, bayram ziyaretlerimizde de aynı şekilde salgın süresince uyguladığımız tedbirleri devam ettirerek bayram sevincimizi sağlıklı bir şekilde yaşayalım.


Yüce Rabbimiz birlik ve beraberliğimizin, bayram coşkumuzun, paylaşma duygumuzun, ilçemizden başlayarak yurdumuza ve tüm insanlığa; huzur, mutluluk ve barış getirmesini diliyor, Kurban Bayramı’nın ülkemize, milletimize ve tüm İslam Alemi’ne hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Tolunay Kafkas: "4 maçımızdan 2 tanesini alıp ligde kalacağımıza çok inanıyorum" Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Antalyaspor galibiyetiyle ilgili, "Kazanmak bizim için çok önemliydi. Kalan 4 maçımızdan 2 tanesini alıp ligde kalacağımıza çok inanıyorum" dedi. Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaştığı Antalyaspor’u 4-1 mağlup etti. Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Maçta pozisyon hataları yaptıklarına değinen Kafkas, "Çok stresli ve gergin maçlar oynuyoruz. Her maç final havasında. Bu oyun daha önceki maçlara göre istediğimiz gibi değildi ama sonuç önemli. Özellikle bizim takımın pres gücü yüksekti. Bunun da nedenleri var tam anlamıyla yapamadık. Sakat oyuncularımızın yeni yeni dönmesi. Bazı pozisyon hataları yaptık. Oyunun belli bölümünde topu rakibe bırakıp kontrol etmeye çalıştık. Aslında oyun planımızın içerisinde yoktu ama plan değişikliğine gittik. Sonuçta kazanmak bizim için çok önemliydi. Kalan 4 maçımızdan 2 tanesini alıp ligde kalacağımıza çok inanıyorum. Antalyaspor ve Sergen Hocaya da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. "Her maçı kazanabilecek güçte takımız" Gelecek hafta deplasmanda karşılaşacakları Kayserispor ve ligin kalan bölümüyle ilgili Kafkas şunları söyledi: "Kayseri’de kazanmak istiyoruz. Bizim şöyle bir avantajımız var; son 4 haftaya girerken yükselişimiz var. Hem sonuç olarak hem oyun olarak. Eğer bunu artıya çevirebilirsek her maçı kazanabilecek güçte takımız. Ligde 37-38 ve 40 puanlar tehlikede olduğunu düşünüyorum."