MAGAZİN - 09 Mayıs 2021 Pazar 10:02

Ayaz Toprak’tan Anneler Günü’ne özel klip

A
A
A
Ayaz Toprak’tan Anneler Günü’ne özel klip

Fantezi müziğin efsane ismi rahmetli İbrahim Erkal’ın veliahttı olarak görülen ses sanatçısı Ayaz Toprak’ın, Anneler Günü için özel yapmış olduğu söz ve müziği kendisine ait olan ‘Sevmek Lazım’ isimli klip çalışması, sosyal medyada paylaşılmaya başladı.

Fantezi müziğin efsane ismi rahmetli İbrahim Erkal’ın veliahttı olarak görülen ses sanatçısı Ayaz Toprak’ın, Anneler Günü için özel yapmış olduğu söz ve müziği kendisine ait olan ‘Sevmek Lazım’ isimli klip çalışması, sosyal medyada paylaşılmaya başladı.


‘Hep yaşasın Anneler’ diye başlayan klipte kadınlara şiddet olmaması için vurgu yapan Ayaz Toprak ‘Kadınlar gül çiçektir güller hep su içecektir, kadınları ağlatanlar nasıl da can verecektir’ sözleriyle Anneler Günü’ne özel bir çalışma olduğunu ifade etti. Toprak, "Şefkati, sevgisi ve sabrıyla bizleri yetiştiren başta annem ve eşim olmak üzere tüm annelerimizin, Anneler Günü kutlu olsun" dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Ankara’da yabancı uyruklu kadınları uygunsuz çalıştıran 9 eğlence mekanına operasyon: 29 gözaltı Ankara’da yabancı uyruklu kadınları usulsüz çalıştıran 9 ayrı eğlence mekanına yapılan operasyon sonucunda 29 şüpheli gözaltına alındı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yabancı uyruklu kadınları usulsüz çalıştıran eğlence mekanlarına yönelik ihbarlara hakkında soruşturma başlattı. Ankara Asayiş Ahlak Büro, Çankaya’da bulunan 9 ayrı eğlence mekanını mercek altına aldı. Yapılan araştırmalar sonucu, Rusya Ukrayna Belarus gibi ülkelerden getirilen kadınların toplu bir şekilde otellerde kalmasının sağlandığı tespit edildi. Yabancı kadınlar servislerle eğlence mekanına getirilip götürüldüğü öğrenildi. Garson, temizlikçi gibi çalışma izni alınan kadınlara mekanlarda konsomatrislik yaptırıldığı tespit edildi. Yabancı kadınların içinde bulunduğu zor durumdan faydalanarak ve yanıltarak çalıştırılarak "İnsan Ticareti" yapıldı. Takibe alınan eğlence yerleri sorumluları çalışanları ve kadınlar adım adım izlendi, deşifreler yapıldı. Kadınlara kurallar konulduğu, otelden izinle dışarı çıktıkları, kurallara uymayanlara yevmiye kesintisi uyguladıkları ifadelere yansıdı. Araştırmaların ardından yapılan operasyon sonucu 29 şüpheli gece operasyonuyla gözaltına alındı. 13 Kazakistan, 11 Rus, 4 Belarus, 5 Etiyopya, 3 Ukrayna, 1 Brezilya, 1 Kenya uyruklu 38 kadın deport edilmek üzere Göç Müdürlüğü’ne teslim edildi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.