YEREL HABERLER - 12 Ocak 2012 Perşembe 15:39

ERZURUM KADIN YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ SEÇİM YAPTI

A
A
A
ERZURUM KADIN YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ SEÇİM YAPTI

Erzurum’da yönetimi yeni kurulan Kadın Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği seçime giderek başkanlarını belirledi. Dernek Başkanlığına Türkan Bayrak getirildi.
Erzurum’da birçok dernek arasına yeni katılan Kadın Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği genel kurul toplantısını gerçekleştirerek sandık başına gitti. Yeni kurulmuş olan Kadın Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği genel kurul toplantısında bir konuşma yapan Erzurum İl Dernekler Müdürü Feyzullah Kılıç, bu tür derneklerin devletin yetişemediği göremediği alanlarda faaliyet gösterebilen ve birçok hizmete imza atan derneklerin sürekli var olması dileklerini sundu.
Kadınların toplumdaki yerine vurgu yapan Kılıç, toplumdaki olaylara kadın gözü ile bakabilmek ve çoğu erkeğin göremediği eksiklikleri görerek bu eksiklikler ile ilgili çalışma yürütebilecek derneklerin çoğalmasını ümit ettiğini dile getirdi.
Konuşmaların ardından Başkanlık Seçimi için sandık başına giden dernek üyeleri yeni başkanlarını seçti. Dernek üyelerinin tamamının oylarını kullanmalarının ardından büyük çoğunluğu elde eden Türkan Bayrak, Kadın Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Başkanı olarak seçildi. Yeni Başkan Türkan Bayrak, Derneğin birçok yeni faaliyete imza atacağını belirterek “Kadın elinin değdiği her yerin düzene konulduğu gibi kadın gözüyle gördüğümüz her eksikliği dernek faaliyetleri ile gidermeye çalışacağız” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir