YEREL HABERLER - 17 Şubat 2014 Pazartesi 14:50

Palandöken İlçesinde Üçü Bir Arada…

A
A
A
Palandöken İlçesinde Üçü Bir Arada…

Eski Sağlık Bakanı ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Ak Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, İlçe Teşkilatının düzenlediği ev toplantısın da vatandaşla bir araya gelerek fikir alışverişin de bulundular. Palandöken İlçesin de Osman Gazi ve Yunus Emre Mahallelerin de gerçekleştirilen Ev toplantılarına Eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Ak Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
PALANDÖKEN DE EV TOPLANTILARI YAPILDI
Palandöken İlçesin de Yıldızkent Osman Gazi ve Yunus Emre Mahallelerin de organize edilen ev toplantılarına gösterilen yoğun ilgiden dolayı bir hayli memnun olan Eski Sağlık Bakanı ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Ak Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, mahallelilerin hizmetler konusunda istek, şikayet ve önerileri dinlediler.
İLÇE BAŞKANI YEŞİLYURT, TOPLANTILARI ÖNEMSİYORUZ
AK Parti Palandöken İlçe Teşkilatı olarak sürekli vatandaşla bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermeye ve yapılacak olan faaliyetler hakkında karşılıklı istişare yapmaya devam ediyor.
Palandöken İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt ; “Teşkilat olarak Eski Bakanımızı ve Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Akdağ, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Sekmen ile İlçe Belediye Başkanımız ve Adayımız Sayın Bulutlar’ın katılımıyla yaptığımız ziyaretlerle vatandaşlarımızla birlikte bir araya gelip sohbet etmeyi önemsiyoruz. Seçimlerden önce ziyaret ettiğimiz aileleri seçim sonrasında da yine vekillerimiz ile birlikte ziyaret ederek hükümetimizin belediyemizin ilçe teşkilatı olarak çalışmalarını aktarmayı amaçladığımız gibi vatandaşın talep ve önerilerini dinliyoruz. Vatandaşlarımız hükümetin işleyişinden ve Başbakanımızın kendilerine olan desteğinden memnun olduklarını belirtiyorlar. Yaptığımız ziyaretlerden de memnun kaldıklarını ve kendi istekleriyle AK partiye üye olduklarını söylediler. Bizlerde bu bağlamda ev ev gezerek elimizden geldiğince her evin kapısını çalarak vatandaşların dertlerini dinliyor, hal hatır sorup hasbihal ediyoruz” dedi.
HİÇBİR ZAMAN MİLLETTEN KOPMADIK
Eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ da İlçe teşkilatının düzenlediği ev ziyaretleri programlarına katıldı. Mahalle sakinleri ile bir süre hasbihal eden Prof. Dr. Akdağ, mahallenin ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek talepleriyle ilgilendi. Akdağ; ‘TBMM olarak yoğun bir yılı geçiriyoruz. Gerek düzenlemeler gerekse yapısal reformlar getiren birçok yasayı TBMM’de görüştük ve görüşmeye devam ediyoruz. Tabi bunun yanında milletimizle iletişim kanallarımızı hiç aksamayacak şekilde çalıştırıyoruz. TBMM çalışmalarından geri kalan vakitte ilimizde vatandaşlarımız, sivil toplum örgütlerimiz ile buluşuyoruz. Onların görüş ve önerilerini dinliyoruz. AK Parti’nin ve Başbakanımızın en önemli özelliğinden biri hiçbir zaman milletten kopmamış olmasıdır. Parti kurulduğundan bu yana hem tüm milletvekillerimiz hem de partimizin tüm kademeleri milletimizle her an temas halinde. Milletimizde bu siyasi anlayışa teveccühünü hamdolsun her seçimde gösteriyor. İnanıyorum ki 30 Martta yapılacak olan yerel seçimler dede bu ilgiyi gösterecektir çünkü ülkemizin göz bebeği olan Başbakanımıza yönelik çok acımasızca bir saldırı var bu saldırılara 30 Martta cevap vermeliyiz bu yüzden halka yani sizlere çok ihtiyacımız var ” dedi.
BULUTLAR VE SEKMEN VATANDAŞLARIMIZIN GÖRÜŞLERİNİ ALIYORUZ
Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen ise,“ İlçe teşkilatımız ile uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet etmeyi, imkanlarımız dahilinde sorunlarına çözümler üretmeyi son derece önemsiyoruz. Belediye olarak yaptığımız hizmetleri vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Yapacağımız projelerde de karşılıklı istişare ederek vatandaşımızın görüşlerini alıyoruz. Bu seçimlerin bu ülke için ne kadar önemli olduğunu ve ülkenin istikrarı için Ak Partimize oy istiyoruz ” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Konya Konyaspor’da Omerovic’in durumu yönetim toplantısında belli olacak Konyaspor’da teknik direktör Fahrudin Omerovic ile yolların ayrılıp ayrılmayacağı yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısından sonra belli olacak. Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut, "Sivasspor maçından sonra bir değerlendirme yaptık. Net kararımızı yarın toplantının sonrasında açıklayacağız" dedi. Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, Hakan Keleş ile yolların ayrılmasından sonra 62 yaşındaki Bosna-Hersekli çalıştırıcı Fahrudin Omerovic ile mukavele imzalamıştı. Ligin bitimine 4 hafta kala yeşil-beyazlı yönetimde Fahrudin Omerovic ile yolların ayrılması gündeme geldi. Konu ile ilgili açıklama yapan Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut, "Sivasspor maçından sonra bir değerlendirme yaptık. Net kararımızı yarın toplandıktan sonra açıklayacağız. Şu ana kadar yazılanların hiçbirinin kesinliği yok ve resmiyet kazanmadığı için sadece söylentiden ibaret. Yarın bir karar verilecek. Omerovic hocayla devam edilip edilmeyeceği ile şu anlık alakalı bir karar çıkmadı ama büyük ihtimalle devam edilmeyecek gibi görünüyor. Netlik kazanmadığı için de biz bir şey diyemiyoruz" diye konuştu. Adem Bulut, Fahrudin Omerovic ile yolların ayrılması halinde takımın başına gelecek hocanın yeni bir hoca mı olacağı yoksa içeriden biri mi olacağına da yarın karar vereceklerini kaydetti. Fahrudin Omerovic, yeşil-beyazlı takımın başında çıktığı 13 lig maçında 3 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 5 beraberlik alarak 17 puan elde etti. Bu maçlarda 16 gol atan yeşil-beyazlılar, kalesinde 15 gol gördü.
İzmir İş yerine sığınan genci taraftarlara vermediler, ortalık savaş alanına döndü...O anlar cep telefonu kamerasında İzmir’de, Göztepe’nin Süper Lig’e çıkmasının arından yaşanan kutlamaların devamında kavga çıktı. Bir grup taraftardan kaçarak bir iş yerine sığınan gence esnaf sahip çıkınca, taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga çıktı. Tekme ve yumrukların yanı sıra sandalyelerin havada uçuştuğu kavga kameraya yansıdı. Trendyol 1 Lig’in 32. haftasında Göztepe evinde karşılaştığı Gençlerbirliği’ni 2-0’lık skorla mağlup ederek, Eyüpspor’un ardındın Süper Lig’e çıkan ikinci takım olmuştu. Maçın bitiminden itibaren binlerce taraftar doyasıya takımlarının bir üst lige çıkışını kutlarken, akşam saatlerinde Konak Güzelyalı Mahallesi’nde kavgalar yaşandı. İddiaya göre, kalabalık Göztepe taraftarının kovaladığı bir genç, Mithatpaşa Caddesi’nde bulunan bir iş yerine sığındı. Bunun üzerine iş yeri çalışanları da içeri girerek genci darp etmek isteyen taraftarlara engel oldu. Bir süre aralarında sözlü tartışma yaşanan taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasından bir anda kavga çıktı. Motosikletle kavganın arasına dalıp, kaskıyla vurmaya başladı İş yeri çalışanları ile kalabalık Göztepe taraftarları arasında çıkan kavga, anbean cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde; iş yeri çalışanları ile taraftarlar arasında sözlü tartışmanın ardından kavga çıktığı ve taraftarlar ile iş yeri çalışanlarının birbirlerine sandalye fırlattıkları, bu esnada kavganın arasına motosikletiyle dalıp bir kişiye çarpan motokuryenin ise kaskıyla çarptığı kişiye vurduğu, o esnada iş yerinin önündeki masada bulunan müşterilerden küçük bir kızla yanındaki kadının kavganın ortasında kaldığı yer aldı. Öte yandan, yine aynı caddede taraftarların kendi aralarında yaptıkları bir başka kavga ve kavga esnasında kabalalık bir grubun yere düşürdükleri şahsa tekmeler attığı anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Polis ekiplerinin müdahalesiyle kalabalık grubun dağıldığı öğrenildi. (Mİ-